2777
2789
عنوان

میهمانی که یک هفته میمونه کمک صاحبخونه کار کنه یا فقط بشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 63 پست
دقیقا من مادرم رو دیدم که یه عمر دم نزد مهمون سر زده سر ظهر میومد تا چند روز هم میموندن مادرم با سه ...

منم از اشتباهات مادرم درس گرفتم

مهمون میومد خونمون -ما کلا دو خواب داشتیم یه خواب کلادراختیارش بود-خودش تصاحب میکرد نه اینکه مابهش یه اتاق بدیم-  تا یازده دوازده ظهر میخوابیدن زن و شوهر درم بسته-ناهار شام اماده میخوردن-شاید بگم یه ماه به این منوال گذشت دروغ نگفتم-مادرم مهرطلب و رودرباستی دار هست منم سعی کردم اشتباهاتش و انجام ندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید منظوری نداره میخاد صدای بچه اذیتت نکنه ، بعدم چرا یه هفته بمونن تسلیت گفتن نهایت ۱ـ۲ساعت میمونن ...

بچش که آرومه. برای تسلیت نیومدن، شهر غریبیم اومدن بهمون بزنن. راهمونم دوره نمیشه امروز بیای فردا بری

سر زدن دو ساعت فوقش یه وعده فوق فوقش اگه راه دور باشه ۱ شب!!!من با تمام‌مهمان دوستی و مهمان نوازی ام ...

منم یه روز دیگه کم آوردم، هم باید ناهار اماده میکردم هم هرکس یه ساعتی بیدار میشد باید صبحانه اماده میکردم، دیگه زدم به بیخیالی که خودشون صبحانه بیارن، ولی خب دلخور شدن فرداش گفتن اشتها نداریم صبحانه بخوریم و نخوردن

منم از اشتباهات مادرم درس گرفتممهمون میومد خونمون -ما کلا دو خواب داشتیم یه خواب کلادراختیارش بود-خو ...

دقیقا مادر منم مهر طلب انگار به دیگران بدهکاره 

عاشق مامانم هستم ولی این اخلاقش هم به خودش هم به ماها خیلی ضربه زد خییییلی

مهمونی که برای چند روز میمونه با مهمونی که برای یه وعده میمونه فرق دارهشما حال روحیتم خوب نبود-اینو ...

نمیخواستم اولین باری که میان خونمون خاطره بدی باشه براشون یا فکر کنند دوست ندارم کسی بیاد خونم. ولی خب تجربه شد برام

منم یه روز دیگه کم آوردم، هم باید ناهار اماده میکردم هم هرکس یه ساعتی بیدار میشد باید صبحانه اماده م ...

به جهنم که نخوردن اولویت اول خودتی تو داغدار بودی باید می رفتی یه جایی که آروم بشی یه نفر که تسکینت بده ،ببخشید همسرت هم آدم به درد نخوری تو این شرایط پذیرای مهمان شده ،تو اون جور مواقع آدم افسردگی حاد می گیره چه جوری درک وشعور نداشتن ،اگه از روز اول بخوای اینقد مظلوم باشی مثل من وخدمات بدی تا آخر عمر ازت متوقعن ،اومدن خونت یک هفته شماهم برو دوهفته خونشون تا در ک کنن مهمون داری چیه

دقیقا من مادرم رو دیدم که یه عمر دم نزد مهمون سر زده سر ظهر میومد تا چند روز هم میموندن مادرم با سه ...

من میترسم شوهرم ناراحت بشه. اوایل چیزی نمیگفتم اصلا حرمت نگه میداشتم ولی عوض خودم ارامش نداشتم، الان دیگه یاد گرفتم تا حدودی مثل خودشون باشم 

همین حالا تاپیک اخرمو بخون

میفهمم چقدر سخته. ولی از گاو توقع شعور نداشته باش. کسی که تو غم و شادی ادم شریک نباشه همون بهتر که کلا نباشه. فکر کن اصلا وجود نداره شوهرتو با سیاست بکشون طرف خودت و انقدر خوشبخت باش که بود و نبود اون گاو برات مهم نباشه.

روح پدرت شاد باشه و بهشت جایگاه ابدیش