2777
2789
عنوان

میهمانی که یک هفته میمونه کمک صاحبخونه کار کنه یا فقط بشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جهنم که نخوردن اولویت اول خودتی تو داغدار بودی باید می رفتی یه جایی که آروم بشی یه نفر که تسکینت ...

شوهرمم رو این حساب بود که میان حال و هوای منم عوض میشه. چون تو خونه تنهام میرم تو فکر و خیال و غصه میخورم. خودشم متوجه رفتار زشتشون شد گفت رفتیم خونشون راضی نیستم دست به سیاه و سفید بزنی 

اومدن بهمون سر بزنن. تازه عروس دامادیم

خونه تازه عروس اومده یک هفته مونده؟

والا زمان قدیمم کسی عزادار میشد فقط دو سه شب اولو اونم نزدیکان می‌موندن 

از مهمونی ک شب بمونه خوشم نمیاد

خواهر شوهرمم عادت کرده بود خونش با ما دو دقیقه فاصله داشت میومد خونه ما ک تازه ازدواج کرده بودیم شب میموند  

خونه تازه عروس اومده یک هفته مونده؟والا زمان قدیمم کسی عزادار میشد فقط دو سه شب اولو اونم نزدیکان می ...

اره 

شب خواستگاری پدر و مادرم بهش گفتن دخترمون یه دونه بوده تا الانم فقط سرش تو درس و کتاب بوده تجربه نداره، شما خواهر بزرگترش کنارش باش. زرنگ بازی و به فکر خود بودن رو خیلی خوب بهم یاد داد😅

واقعا میگن با جاری صمیمی نشید درسته

جاری که تو شرایط غم و اندوه اومده خونه ت چتر شده به جای دلگرمی و عوض کردن حال و هوات بدتر حالتو خراب کرده رو ادامه ارتباط باهاش فکر کن-نمیگم باهاش قطع ارتباط کن ولی بدون با یه بیشعور طرفی-باهاش خیلی رسمی باش ازین به بعد-بفهمه متوجه بیشعوریش شدی و خودش و جمع کنه

چقد حرص درآر بود