2777
2789
عنوان

میهمانی که یک هفته میمونه کمک صاحبخونه کار کنه یا فقط بشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 63 پست
اومدن بهمون سر بزنن. تازه عروس دامادیم

سر زدن دو ساعت فوقش یه وعده فوق فوقش اگه راه دور باشه ۱ شب!!!

من با تمام‌مهمان دوستی و مهمان نوازی ام اگر بودم بعد دو روز اخمام میرفت تو هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمونی که برای چند روز میمونه با مهمونی که برای یه وعده میمونه فرق داره

شما حال روحیتم خوب نبود-اینو همیشه یادت باشه منتظر نمونیم بقیه به فکر ما باشن ما خودمون باید به فکر خودمون باشیم-بعضی ها باشعورن خودشون میفهمن شرایط و ولی به بیشعورا باید مستقیم بگیم-این سری که گذشت شد برات تجربه-دفعه های بعد که مهمون چند روزه داشتی ازش مستقیم کمک بخواه منتظر اون نمون-مثلا ظرف شستن و بده به اون یا سالاد درست کردن-هر وقتم خسته شدی برو استراحت کن-به خودت زیاد سخت نگیر-اون اگه میرفت تو اتاق بهش میفتی فلانی این چند روز اصلا ندیدمت همش تو اتاق بودی-اون مهمون و شما صاحبخونه باید امورات خونه رو دست خودت بگیری نباید انقد راحت باشه که برای خودش یه اتاق جدا بگیره همش اون تو باشه

وااای😄😄 یاد جاریم افتادم. توکرونا میرفت خونه بقبه بعد بقبه میخواستن برن میگف نه کروناس .

خخخخ منم یاد زنداداشم افتادم

داداشم شب کار بود البته نه کل شب ۱۱ میرفت تا ۲

خونه ما میومد افطار بعد میگفت ببخشید فلانی خونه نیست نمیتونم دعوت کنم

ادب حکم‌میکنه حتی برای یه وعده هم‌ میری کمک کنییک هفته چه خبره؟؟ من خونه مامانم بعد ۱ شب معذبم

واقعا از پا افتادم. تجربه میهمان داری نداشتم تا اون موقع.

بعدم گله کرده بودن که میوه درستی نذاشتن جلومون 😓 در صورتی که همه چی چیده بودم رو میز وسط ولی دیگه فرصت نمیکردم تعارف کنم جلو هر نفر

مهمونی که برای چند روز میمونه با مهمونی که برای یه وعده میمونه فرق دارهشما حال روحیتم خوب نبود-اینو ...

دقیقا من مادرم رو دیدم که یه عمر دم نزد مهمون سر زده سر ظهر میومد تا چند روز هم میموندن مادرم با سه تا بچه کوچیک و .... الان که سن مادرم رفته بالا خیلی تو روحیه اش اثر گذاشته اون روزا...منم میگم تقصیر خودته لااقل یه اخم میکردی 

من خودم عاشق مهمونم ولی اول ارزش خودم مهمه

خخخخ منم یاد زنداداشم افتادمداداشم شب کار بود البته نه کل شب ۱۱ میرفت تا ۲خونه ما میومد افطار بعد می ...

وااای . خییلی زشته. 

من ک مادرشوهرم ک انننقد دفاع میکرد ازش الکی . دیگه الان اصصصلا دفاع نمیکنه انقد ازش ازین بیشعوریا دیده. .بخوادم بکنه من میزنم توروش خجالت میکشه حرف‌نمیزنه دیگه 

parasoo1989@
واقعا از پا افتادم. تجربه میهمان داری نداشتم تا اون موقع.بعدم گله کرده بودن که میوه درستی نذاشتن جلو ...

همیشع یادت باشه واسه آدم بی درک و فهم یه قدم بری عقب اون یه قدم میاد جلو

یه هفته با حال بد مهمون داری کردی حالا بدهکار هم شدی

بدترش این بودم شنیدم داشت میگفت مامانم زنگ میگه همش تو اتاق نشین کنار بچت بد عادت میشه رفتی خونه خود ...

عجب 

نسبتتون چیه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان برا چی اومده؟ آدم میره پیش عزادار که حالش یه کم بهتر بشه نه که یه دردم به دردش اضافه کنه

تازه عروس دامادیم شهر غریب اومدن بهمون سر بزنن. یه خاطره تلخی شد برام