2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 73993 بازدید | 1744 پست
3 میلیون کمه ؟ گفتم آقا جان هر ماه 3 میلیون میدم بیشتر نمیتونم مگه شما چکار کردید واسه من

خدایی زیادم هست حقوقم دارن حالا 

پدر مادرتون خودخواه و  پرتوقعن و انگار به شما اصلا فکر نمیکنن کارتتونو خونه نذارین اگه مجبورین هم رمزو عوض کنین همون ماهی سه تومنو خودتون ماهانه بریزین 

میگن فلانی پسرش اینکارو میکنه؟ شماهم بگو فلانی ام پدر مادرش واسش خونه و ماشین گرفتن. 

پدر مادر تاج سر هستن و احترامشونم واجبه شما هم در حد معقول میخوای کمک کنی ولی اینکه شما بری کار کنی و اونا تمام کارتتو خالی کنن و هیچی واسه خودتون نمونه بی انصافی و نامردیه. 

درضمن چرا فرصت زندگیو از خودتون گرفتین ازدواج کنین تشکیل خانواده بدین با یه آدم درست چند وقت دیگه که سنتون رفت بالا پشیمون میشین آدمیزاد همدم میخواد تنهایی مختص خداست فقط. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادش من سر ماه

یه گونی برنج بخر پاکستانی دوتومنه البته اگر ایرانی نمیخورین

دوتا روغن بخر350

دوتا مرغ 800

دوتا ماکارونی 150

دوتا رب 200 

500هم شوینده بخر 

اینا کلا میشه چهار  تومن  هی خواستی سه تومن بدی دیگه یه تومن بیشتر دیگه اشکال نداره کارت خودتو بردار تو خونه نذار سربرج طلا بخر هرچی هرچیم گفتن گوش نده 

حقوق بازنشستگی میگیره

بهشون نباید حقوق تو میگفتی و اگه گفتی بهتره بگی قرض دارم و قرعه کشی شرکت کردم پول اونا میدم و مشخص نیست کی در میاد و رفیقم پول میخواست و... گه گاهی ی چیزی بگیر که گیر ندن

سلام منم پدرومادر جالبی نداشتم و ندارم جسمی مسکل داستم نتونستم کار کنم حتی روزای کمیم که حالم خوب بوده نزاشتن کار کنم آخرشم هرجا میشینن میگن کار نمیکنه و ماهی خدا تومن پول میگیره شمارو درک میکنم شما بهشون هیچ پولی ندین و بگین کارآموزیه یا بگین که صاحب کارم گفته کل حقوقو آخر سال میده از این به بعد بدهکارهه بهسون دروغی بگین که باور کنن 

فقط اینو یادت باشه هزار تومن پولم بهشون ندین چون اونا لایق هیچی نیستن نه محبت نه پول نه احترام هیچی 

۲۷ سال در حقم طلم طلم و جنایت سد شما نکنید اشتباه منو 

وای چطور دلشون میاد پول زحمتکشی بچشونو برمیدارن برای خودشون.

البته استارتر گفتند که ماهی ۲۷میلیون حقوقشونه که ماهی ۳میلیون‌ میده به پدر و مادرش. این واقعا چیز خاصی نیست که به پدر مادرش بگیم در حق بچشون ظلم میکنند و استارتر میتونند بقیه اش رو پس انداز کنند.