2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 73993 بازدید | 1745 پست
بحث کنن خوبیه گوشت در باشه یه گوشت دروازه بهشون بگو من خرج خورد و خوراکمو میدم، می خوام پس انداز کنم ...

آخه آدم چقد توان بحث داره مدام سرکوفت میزنن من هر کاری کنن بیشتر از اون مبلغ نمیدم بقیشو می‌خوام بدم ارز دیجیتال 

کاربر اقام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه آدم چقد توان بحث داره مدام سرکوفت میزنن من هر کاری کنن بیشتر از اون مبلغ نمیدم بقیشو می‌خوام بدم ...

شما ۱۲ ساعت سر کاری.

یه ۱۲ ساعت دیگه می مونه که نصفشو قطعا خوابی. 

اون ۶ ساعت دیگم بزن بیرون خوب. برو باشگاه 

خودتو مشغول کن کمتر ببینیشون

آخه آدم چقد توان بحث داره مدام سرکوفت میزنن من هر کاری کنن بیشتر از اون مبلغ نمیدم بقیشو می‌خوام بدم ...

ارز دیجیتال که خیلی ها رو متضرر کرد

من فقط ص ۱ و آخر رو خوندم..سکه بخر بذار جای امن.. بعد بفروش و خونه و ماشین بخر باهاشون..

اینایی که من میبینم باید جشن دامادی رو هم خودت بگیری

ارز دیجیتال که خیلی ها رو متضرر کردمن فقط ص ۱ و آخر رو خوندم..سکه بخر بذار جای امن.. بعد بفروش و خون ...

ن بابا بیت کوین تو این دو سال قیمتش ده برابر بیشتر شد ازدواج نمیکنم کلا 

کاربر اقام 

وای خدایا. اینم شد مردد اخه😂😂😂غیبتم میکنه😄😄

40 سالشه 0جا موند

هه بیا ببین ننش چه توهماتی ازش تحویل ملت میده میگه این میره کار مسکنه خرج مارو میده حالا طرف گوزو حتی شارژش با کارت ننشه از 15سالگی کارت ننه دستشه

منتظرم ببینم اخرش چ گوهی میخواد بخوره میاد راجب شورت زنای فامیل غیبت میکنن تا تهش برو راجب هیکل و اندام زنا دخترای فامیل راجب رنگ جوراب مهمونا میشینه مسخره میکنه ولی اگه ننش نباشه بگی برو تو جامعه ک و ن ش میذارن اخ دلم میخواد بره سربازی اونجا خوب زنش میکردن حیف ننش نمیذاره

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

مادرشوهر منم همینطور بود دوست نداشت پسراش ازدواج کنن میخواست پول بچه هاش دست این باشه راحت خرج کنه ب ...

آره 

مثلاً یه سیم کارت خواهر شوهرم فروخته بوده به شوهرم وقتی مجرد بوده 

شوهرم پس انداز سه سالش رو میده سر اون سیم کارت 

خواهر شوهرم میره حج واجب خانوادگی ۴ نفره 

میگه آنقدر پول علی برکت داشت برا همه هم سوغات هم خریدم 

بعدم ولیمه حدود ۵۰۰ تا مهمون 

یکی نبوده بگه احمق اون پول رو یه تکه زمین بخر برا خودت پسر ۲۲ ساله سیم کارت به این گرونی میخواد چی کار 

قشنگ تیغ میزنن پسرها رو 

ولی دخترا رو حمایت مالی میکنن 

شوهرم که اومد خواستگاری من مادر شوهرم گفته بود باید همه وسایل رو تو کنی خانواده دختره میان من آبروم نره 

همسرم سه تا فرش دستباف 

یه ماشین ظرفشویی 

تلویزیون 

و یه دست مبل میخره تا مادره رضایت میده تو سن بالا براش زن بگیره 

بعد پدر من سر عروسی گفت سه تیکه با داماد مادرش گفت فشار نیارید به پسر من