2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 73935 بازدید | 1744 پست

هیچی دیکه ،رک بهت بگم بیچاره میشی،شوهر من از بچگی حمالی کرده تو چهل و چند سالکی هیچی نداره ،  چون پیش باباش  کار میکنه و کارای اونو اداره میکنه ،باباش یه عمر ریخت و پاشید و سفره واسه فک و فامیلش انداخت  ،به ما که رسیدن گدا گشنه عالم شدن شوهرمم از اول که پیش باباشم نبود و جای دیگه کار میکرد اشتباه شمارو کرد تو دوران مجردی هی خرید اورد ریخت زیر دست اینا نمیفمیدن از کجا این همه میاد تو خونشون با گونی خرید میکرد،دیگه این عادت مونده تو سر خانواده اش و شده وظیفه، هر چی در میاره سالهاست باید خرج خونه ننه باباش کنه . خودمون همش در جا و عقب گرد داریم پیشرفتی نکردیم خرج خونه باباش نمیذاره ما نفس بکشیم ،دلایل زیادیم داره که از پیش باباهه در نمیاد،منم اسیر این مرد و خانواده بیخودش شدم و سوختم و زندگی و شوهرم از چشمم افتاده ،اگر میخوای سرنوشتت مثل ما بشه شروع کن به خرج زیادی کردن تو خونه بابات،ادم خونه باباش میمونه که بتونه دوزار پس انداز کنه پیشرفت کنه وگرنه که مستقل زندگی میکردی 

اصلا کمک نکن

همکار و دوست شوهر من خانواده ش کمکش نیستن

خودش داره تلاش میکنه خونه خرید 

ماشین خرید

خودت به فکر خودت باش

الان نزدیک ۴۰ سالشه انشالله میخواد پول جمع کنه زن بگیره

خوشم ازش میاد خیلی هدفمنده

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمکشون کن ولی نه همه پولتو،،،،،فقط بخشی ازش که راضی هستی و بهت فشاری نمیاد

برای جبران همون خوردوخوراکات که حداقل خرجتو دادن

اگه سختته نه بگی،حقوقت رو کمتر بگو،مثلا اگه بیست میگیری بگو ماهی شش هفت تومن میگیرم چون تازه کارم بیشتر نمیدن

والا این ماه کارتم خونه بوده 5 میلیون ازش خرید کردن گفتم عیبی نداره

سلام منم یه دونه داداش دارم بابام‌براش کاری نکرده چیزی نخرید اونموقع هم که کار کرد همه رو گرفت چیزی براش جمع نکرد خلاصه زندگی همه مون تباه شد بخاطر بی پولی زنش طلاق گرفت یه بچه   سر مادرم انداخت الان اگه بابامو بدی دست داداشم باور کن میکشه ولی برادر چه کنیم هان ؟ اشکال نداره برات زحمت کشیدن بخاطر مادرت تورو بزرگ کرده هر ماه یه چیزی بهش بده حقوق کم کفاف زندگی نمیده اگر خوااهر داری مورد اطمینانه بده برات جمع کنه من به زور پولای داداشمو گرفتم قرعه گذاشتم یه ماشین خرید ، میخوام بگم کمکشون کن خدا بهت برکت میده باور کن اگه داشته باشن بهت میدن الان بیشتر روزا پدر مادرم پول ندارن خب چی میشه پسر تو خونست خودشم میخوره یه چی بگیره باهم بخورن دل خواهراتم شاد میشه خدا بهت بیشتر بده ایشالله😍 سعی کن برنامه ریزی کنی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر منم میگه پسر مواظبت می کنه از مادر و آبجیش هر وقتم پول لازم داشتن میده 😵‍💫

انگار طفلک پسر چون پسره قراره نوکر بی جیره و مواجب مادر و خواهر باشه تازه پول هم بده .آخه چرا باید عمرش بزاره به پای مادر و خواهرش 🤔اون بی چاره هم حق زندگی داره .هرکس باید از پس خودش بر بیاد. حالا اگه خودش دلش خواست محبتی کنه بحث جداست ولی توقع داشتن خیلی بده

داری اشتباه میزنی پسر 

این قضیه بدترین قسمتش اونجاست که بعد یه تایمی این کار شما میشه انجام وظیفه و اگه یه داستانی پیش بیاد که یه ماه سرکار نتونی بری اونوقته که قیافت دیدن داره در مقابل رفتاراشون

درسته در حد معقول. ولی بچه هم نباید توقع خونه و ماشین از پدر داشته باشه.خودش هم باید خیلی خوب درس می ...

بچه میتونه توقع ماشین داشته باشه این کمترین وظیفه ادمایی که بیفکر باهم میخوابن وتولید مثل میکنن

ازدواج کن سریع.ازامروز دنبال مورد خوب بگرد.نگو ندارم خواهشا یه عقد ساده محضری فعلا.

چ پیشنهاد احمقانه ای میدی برای پس انداز کردن 

طرف میگه میخوام پس انداز کنم تو میگی برو زن بگیر برات خرج کنن!!!!!!!!!