2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 53315 بازدید | 1308 پست
حق داری ولی تا مجردی نمیشه که کلا زندگیتو ازشون جدا کنید سیاست داشته باشدحقوق نده پس انداز کن ولی بر ...

میخرم بخدا اگه بگن فلان چیز کم داریم بخر میخرم ولی ن اینکه کل حقوق بخوان من الان دارم 12 ساعت کار میکنم برای 27 میلیون ، شبکاری انقد چرت میزنم تا صبح بعد بیام بگم حقوقم مال شما 

کاربر اقام 

اگه مامانت قدر پول میدونست . واسه ی دونه فرزندش باید ی پس انداز حداقلی داشته باشه.الانم هر چی بهش بدی همونه.ی حقوق بازنشستگی کفاف دونفرشون میده .تو هم فکر خودت باش.غر زدن تو هم غر بزن .بگو کوش ماشینم .بچه های مردم خانه و ماشین دارن .من باید از صفر شروع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه همسر من رو نکن .همسرم از نوجوانی کار کرد تا ۲۴سالگی فقط پول داد به خانوادش موقع ازدواج ما اصل ...

والا به منم میگن ، میگن ما هیچ کاری نمیتونیم برات بکنیم خودت کار کن تا حالا هیچ کاری هم واسه من نکردن با اینکه تک فرزند بودم حتی ی موقع هایی لباس پاره هم پوشیدم 

کاربر اقام 

اگه براشون خرید کنی فردا زنم بگیری ازت توقع دارن.خواهش میکنم نکن اینکارو.یه کارت دیگه بگیر پولاتو بر ...

زن نمی‌گیرم فردا اونم میشه یکی لنگه اینا شاید بدتر از اینا پدر و مادر که بهت رحم نکنن وای به حال دختر مردم 

کاربر اقام 

درسته پدر و مادرت هستند ولی قرار نیست احساسی رفتار کنی هر چی در میاری بهشون بدی سعی کن با برنامه برو ...

والا با این دست فرمون که اینا پیش گرفتن همینم میشه همین الآنم با 34 سال سن پیر شدم 

کاربر اقام 

حقوق بازنشستگی میگیره

خب حقوق دارن دیگه برای چی دنبال پول شمان😑

میتونی دفعه ای یه بار میری خونه دست خالی نری و از نظر مایحتاج کمکشون کنی

ولی کامل نه بگو منم زندگی دارم خرج دارم دو روز دیگه ازدواج و تشکیل خانواده پول میخواد اینا

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

تجربه یه قرونم کمک نکن فقط تو گرفتاری قرض بده

مگه ول میکنن همین ماه گذشته 8 میلیون خرج دندونم شد اونا هزینشو دادن تا باهام حسابش نکنن مگه ول میکنن

کاربر اقام 

والا با این دست فرمون که اینا پیش گرفتن همینم میشه همین الآنم با 34 سال سن پیر شدم

زرنگ باش هم احترام شون رو نگه دار هم همون 3 تومن رو بده بهشون ولی بقیه رو تو یه کارت جدا بریز تو هیچ شرایطی نده بهشون شاید اوایلش برات سخت باشه ولی کم کم عادت می کنند به شرایط ، مجبوری برای بقا هم شده به فکر آینده باشی . 

مخصوصا اگه خواهر و برادر هم داری باید ترس داشته باشی از آینده و به فکر یه خونه ی شده 40 متری برای خریدش باشی تا تو آینده اذیت نشی

مادر شوهر منم اینطوریه برادر شوهر مجردم می‌ره سر کار کل ۳۰تومن از دستش می‌کشه بیرون با اینکه خودش با ...

اینا مادر نیستن در اصل دشمن بچه ان تا مادر 

کاربر اقام 

بریز تو یه کارت دیگه اما سعی کن یه کمکی هم کنیچقد در میاریحالا من یه کیلو میوه بخرم بابام شاکی میشه� ...

کارت خودشون تاریخ نداره کارت من مونده خدا واسه مواقع ضروری رمزشم بلدن ازش خرج میکنن 

کاربر اقام