کل حقوقی که میگیرم دو دوستی بگم واسه شما در صورتی که تا حالا هیچ کاری واسه من نکردن اگه خونه برام میگرفتن میگفتم ایراد نداره یا ماشین خدا شاهده تا قبل اینکه بیام سرکار سالی یکبار لباس میخریدم اونم ی پیرهن تنها خرج من ماهانه ی بسته اینترنت بود حالا که اومدم سرکار میگن کل حقوقتو بده به ما من دو روز پول نداشته باشم کی به میگه بیا این صد هزار تومن بگیر
حق داری ولی تا مجردی نمیشه که کلا زندگیتو ازشون جدا کنید سیاست داشته باشدحقوق نده پس انداز کن ولی بر ...
میخرم بخدا اگه بگن فلان چیز کم داریم بخر میخرم ولی ن اینکه کل حقوق بخوان من الان دارم 12 ساعت کار میکنم برای 27 میلیون ، شبکاری انقد چرت میزنم تا صبح بعد بیام بگم حقوقم مال شما
اگه مامانت قدر پول میدونست . واسه ی دونه فرزندش باید ی پس انداز حداقلی داشته باشه.الانم هر چی بهش بدی همونه.ی حقوق بازنشستگی کفاف دونفرشون میده .تو هم فکر خودت باش.غر زدن تو هم غر بزن .بگو کوش ماشینم .بچه های مردم خانه و ماشین دارن .من باید از صفر شروع کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشتباه همسر من رو نکن .همسرم از نوجوانی کار کرد تا ۲۴سالگی فقط پول داد به خانوادش موقع ازدواج ما اصل ...
والا به منم میگن ، میگن ما هیچ کاری نمیتونیم برات بکنیم خودت کار کن تا حالا هیچ کاری هم واسه من نکردن با اینکه تک فرزند بودم حتی ی موقع هایی لباس پاره هم پوشیدم
والا با این دست فرمون که اینا پیش گرفتن همینم میشه همین الآنم با 34 سال سن پیر شدم
زرنگ باش هم احترام شون رو نگه دار هم همون 3 تومن رو بده بهشون ولی بقیه رو تو یه کارت جدا بریز تو هیچ شرایطی نده بهشون شاید اوایلش برات سخت باشه ولی کم کم عادت می کنند به شرایط ، مجبوری برای بقا هم شده به فکر آینده باشی .
مخصوصا اگه خواهر و برادر هم داری باید ترس داشته باشی از آینده و به فکر یه خونه ی شده 40 متری برای خریدش باشی تا تو آینده اذیت نشی