2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 34951 بازدید | 840 پست
ن دیگه هزار بار گفتم ازدواج نمیکنم

یعنی چی نمیکنم آینده نمی‌خوابی ازدواج خوبه از اونم بهتر برنامه ریزی خودته فرض کن پدر مادر نداری برو مستقل زندگی کن برادر من با قسط تونست خونه بخره قرارنیست خونه بزرگ بخری 30متری 40متری خونه بخر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخرم بخدا اگه بگن فلان چیز کم داریم بخر میخرم ولی ن اینکه کل حقوق بخوان من الان دارم 12 ساعت کار می ...

🙂🥀🥀 ما  دهه هفتادیا از اون دسته هاشیم که حقمونو میخورن هیچ طلبکارم میشن 🙂

من خودم خواستم واس جدایی اقدام کنم پدر من تلیاردره بفهم چی میگم خُب!

رفتم دفتر قضایی واس شکایت اونجا ۴۰ هزار تومن کارت کشیدچ کارت بابام بود  فوری ننم اومد رسید و ازم گرفت گفت چند کشیدهههه 🙂🙂

باز خواستم برم مشاوره وکیل دیدی بار اول وکیل مشاوره رایگانه تا پرونده تشکیل بده بعد ننم میگفت اگ خواست پول بگیزه اصن نرو داخل ولش کن 🙂🙂🙂

بابای من دنیارو میتونه بخره و ازاد کنه ..

هِه 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️آره 

حتما میخوان برات پس انداز کنن محترمانه بگو چیزی لازم داشتید بهم بگید چن میخوام حقوقم رو یه مقدار بذارم جیبم یه مقدارم طلا بخرم پس انداز کنم 

بعدم پسرجون نگو هیچ کاری واسم نکردن و خرج نکردن خرج شیر پوشک لباس تحصیل شستن و رفتنت اونقد هست که تا آخر عمرت پول بدی جبران نمیشه پس هیچ وقت نگو هیچ کاری برام نکردن قطعا اندازه تواتشون کردن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نگو کاری برات نکردن. بیست سی سال بزرگت کردن. حمل و زایمان و شیردهی و مراقبت از بچه و تربیت بچه که کا ...

اصلاغیر اینا  پول خورد وخوراک صبحانه ناهار شام  میوه و...ایشون اینارو نمی‌بینه 

زن نمی‌گیرم فردا اونم میشه یکی لنگه اینا شاید بدتر از اینا پدر و مادر که بهت رحم نکنن وای به حال دخت ...

همسر منم پدر مادرش رحم بهش نکردن  مادرش هرچی درمی‌آورد می‌برده  اینم هیچ نمیگفته ازدواج کرد33سالگی یعنی دوسال پیش  مادر و پدرش یه قاشقم بهش ندادن ولی الان میگه تو پشتم بودی تو باعث شدی خودمو بکشم بالا حتی الان به زور من می‌ره به خانوادش سر میزنه میگه بعضی وقتا فکر میکنم شاید بچه اونا نبودم اینجور کردن 

نگو کاری برات نکردن. بیست سی سال بزرگت کردن. حمل و زایمان و شیردهی و مراقبت از بچه و تربیت بچه که کا ...

وا بچه پدر مادرباعث شدن بیاد دنیا بچه نخواسته اونا  لذتشو بردن و بچه آوردن  مسولیتاشو  قبول باید میکردم اون بچه چه گناهی داره مادر پدر تا وقت مرگ مسول بچه هاشونن  چون خواستن آوردنش دنیا نه جنگ اعصاب پول ازش بگیرن بره شب روز کار کنه بده پدر مادر خودشم نه زنی نه زندگی هیچی

بعضی پدر مادرارو واقعا نمی‌فهمم عوض اینکه اونا پول بزارن کنار برای آینده بچشون پولم ازش میگیرن مادر شوهرم همینجوریه هیچوقت اینکارو نکن پولتو جمع کن برای آینده خودت که پدر مادرت ظاهراً به فکر آیندت نیستن

حیف شد

انشالله بهترین بخت مصیبت میشه.

اگر فقط دوست داری خواستگار باشه و تو دوری بزنی، فکر کن من الان خواستگارتم.

داداشم وکیله ‌.

۳۴ ساله هست.

خونه و زمین و ماشین داره، قد بلند و خوشتیپم هست

منتهی اخلاق نداره، یهو تند میشه میزنه تو برجک آدم، 

داد میزنه.

رمانتیک نیست...

آیا قبول میکنید داداشم بیاد خاستگاریت؟

چ ایرادی داره؟واسه خونه خرید کن  پدر مادرت حتما سن دارند  ب خوراکشون  برس ضعیف نشن  گناه دارن... پدر مادر خیلی عزیزن... کوتاهی نکن ک مبادا خدای نکرده پشیمون بشی بعدا  و عذاب وجدان بگیری

مادر شوهر منم اینطوریه برادر شوهر مجردم می‌ره سر کار کل ۳۰تومن از دستش می‌کشه بیرون با اینکه خودش با ...

واقعا بعضی از پدورمادرا چطور دلشون میاد

من از وقتی داداشم رفته سر کار، گهگداری اگه میوه ای چیزی برای خونه خریده پدورمادرم کلی دعواش کردن که پولاتو برای این خونه خرج نکن جمع کن برای آینده ات

یعنی حتی یه ۵۰۰ هزار خرج کنه سریع پدرم میره میزنه به کارتش

اینا همه در حالیه که اوضاع مالی پدورمادرم اوکی نیست

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...