2777
2789
عنوان

ممکنه بیماری این جوری منتقل بشه

247 بازدید | 18 پست

سلام

خواهرم یه مدت تو فروشگاهی کار می کنه همکارش آدمیه که پاکی یا کثیفی هیچی براش مهم نیست مثلا دستش اتفاقی تو جا به جایی ها به وسایل فروشگاه می گیره‌ خونی میشه اون دست  به همه جا می گیره بدون این که بشوره

خب تو کارشون پیش اومده که در اثر جا به جا کردن وسایل دست هر دوتاشون چند تا زخم کوچیک برداشته در حدی که خون کمی داشته باشه با توجه به این که اینا کنار هم کار می کنن گاهی به هم دست می دادن دیروز از حرفای دختره فهمیده که ایدز داره

دارم از ترس می میرم

ممکنه این جوری کسی بیماری رو بگیره؟

شنیدم باید چندماه صبر‌کرد بعد آزمایش داد درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جدول درصد انتقال هست که سرچ کنی میبینیش. حتی توی رابطه جنسی هم درصد خیلی قاطع نیست چه برسه این مدل برخوردها. تزریق مستقیم اما بحثش جداست و اون خیلی قویه. خواهر شما که برخورد خاصی نداشته بخواد بترسه. جای نگرانی نباید باشه ولی برید ازمایش بدید که استرس نکشید.

ارتباط از طریق خون در صورتی که طرف سالم جراحت پوستی داشته باشه فک کنم منتقل بشه

خب دست خواهرمم گاهی پیش اومده خونی باشه دست اون طرفم همین طور 

خیلی مظلومه خواهرم اگه مریض شده باشه من می میرم 

می خواد از کارش بیاد بیرون اما قبلش به صاحبکار بگه این دختره مشکل داره  آدمی که ایدز داره و رعایت نمی کنه و دیگران رو به خطر می اندازه لایق دلسوزی نیست

حالا شاید ایدز نداره خودش گفته دختره؟

آره دختره داشت به یکی دیگه از همکارها می گفت خواهرم هم شنید می گفت که ایدز داره و قرص می خوره خیلیم دختر شری هست هی بهم می گفت دختره اذیت می کنه می گفتم تحمل کن عادت می کنی اما نمیدونستم که در این حد لجن هست دختره 

باید همون موقع که از رفتار دختره می گفت اجازه نمی دادم بره

خب دست خواهرمم گاهی پیش اومده خونی باشه دست اون طرفم همین طور خیلی مظلومه خواهرم اگه مریض شده باشه م ...

خواهرتم مقصره به بهداشت تو یه مکان عمومی اهمیت نمیده. ضمن اینکه واقعا اگه اون دختر مریض باشه نباید کار کنه اونجا بهداشت هم گیر میده 

خب دست خواهرمم گاهی پیش اومده خونی باشه دست اون طرفم همین طور خیلی مظلومه خواهرم اگه مریض شده باشه م ...

خاهرت مظلوم نیس

عقب موندس

ک میبینه و سکوت میکنه

فراموشی کیمیاست

خواهرتم مقصره به بهداشت تو یه مکان عمومی اهمیت نمیده. ضمن اینکه واقعا اگه اون دختر مریض باشه نباید ک ...

چی بگم قبلنا بهش این قدر گفتم چسب زخم ببر با خودت گوش نمی داد خودمم جایی کار می کردم به محض این که دستم زخم می شد چسب میزدم

گیر کردم بین یه مشت آدم بیخیال و مشکلاتشون هیچ کس به حرفم گوش نمیده همش میگن گیر الکی میدی همش دعوا داری باهامون بد اخلاقی اینم نتیجه اش😢

مثلا الان آزمایش بده معلوم میشه؟

نمیدونم. ولی به نظرم عاقلانه ش این هست که الان ازمایش بدید، چند ماه بعد دوباره تکرار کنید. 

برید پیش پزشک و جریان رو بگید. خیلی کمک میکنه که استرستون بره. حتما برید پیش پزشک. 

اون خانوم احتمال زیاد دروغ گفته. خواهرتم دست کش فعلا بندازه. نه حالا فقط به خاطر اون اتفاق. کلا برای بهداشت فردی خودش و حس مسئولیت نسبت به بقیه ادم ها.