2777
2789
عنوان

ممکنه بیماری این جوری منتقل بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 18 پست
نمیدونم. ولی به نظرم عاقلانه ش این هست که الان ازمایش بدید، چند ماه بعد دوباره تکرار کنید. برید پیش ...

باید همین کار رو کرد 

دختره اصلا یه وضعی داره سیگاری هست بد دهن هست سرش درد می‌کنه برای دردسر فقط به خاطر روابط اجتماعی که داره تو فروشگاه قبولش کردن گفتم از این جور شخصیتی بعید نیست واقعا بیمار باشه

به خاطر این که صاحبکار آدم درستی بود و منصف بود گفتم اون کار رو رها نکنه به دختره هم محل نذاره کار خودشو بکنه

اون دختره جلوی صاحبکار جرأت نداره روی واقعی خودشو نشون بده وقتی اون میره مشخص میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید همین کار رو کرد دختره اصلا یه وضعی داره سیگاری هست بد دهن هست سرش درد می‌کنه برای دردسر فقط به ...

به نظرم دختره کم عقله و برای جلب توجه گفته اون حرف رو. 

ولی در کل این مسئله نباید در سکوت بمونه. شما آزمایشتون رو حتما انجام بدید با یه دکتر هم مشورت بگیرید. 

از نظر من کار درست اینه که یکمی که گذشت به صاحبکار گفته بشه این جریان. شک ندارم دروغ گفته دختره ولی به هر حال چون رعایت نمیکنه و ادم تمیزی توی این چیزا نیست باید به مسئول بگید. وگرنه یه ادم با این مسئله  میتونه و حق داره که کار کنه و تو اجتماع باشه ولی با رعایت بهداشت. 

چه چیزی رو دیده و‌ سکوت کرده؟ سهل انگار شاید اما عقب مونده؟ چه تربیت خوبی داری شما

😏😏😏😏😏😏همینکه میبینه همکار با دست خونی همه جا میزنه

و میترسه و حرفی نمیزنه نشونه عقب موندگیه

فراموشی کیمیاست