2777
2789
تو سن کم بشدت رایجه متاسفانه

بعنوان اختلال مستقل شناخته نمیشه چون اختلال های دیگه (پایه) باعث به وجود آمدنش میشن

ریشه اش زیر۱۸ساله و معمولا دوره نوجوونی اتفاق میوفته همراه با تغییرات هورمونی و فشار و استرس و... چون این زمان بیشتر نیاز به فرار از واقعیت دارن

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سندروم «رویاپردازی ناسازگار» یعنی وقتی یه نفر بیش‌ازحد غرق خیال‌پردازی می‌شه طوری که روی زندگی واقعی ...

منم همینطوریم ، راه رفتن و آهنگ گوش دادن... موقع کار کردن بعد از چقدر متوجه میشم می‌بینم هنوز دور کار اولیم کاری انجام ندادم

منم دارم ولی نمیاد تو زندگی واقعیم اشغال بشه کنترل داره

بیشتر هم بخاطر اینه از حدود ۴سالگی تنها بزرگ شدن

ولی خدایی سناریو ها در ذهنم شروع و پایان بیابند بهتر اینه بخوام تجربه کنم

یه پست گزاشتم یه بنده خدایی میخواست خودکشی کنه منصرف شد سر همین فکر میکرد خودش تنهاس

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

باشه حتماترجیح میدم این سندروم رو نداشته باشم چون اگه تراپیست ازم بپرسه مثلا به چی فکر میکنی دیگه می ...

😂آره یکم بده توضیح دادنش 

برای همینه معمولا یا با راه رفتن و گوش دادن موسیقیه و اکثرا تو تنهاییه چون فکر میکنن برای بقیه میتونه خجالت آور یا عجیب باشه رویاپردازی در مدت طولانی و در مورد چیزهای شخصی یا ...

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بنظرم از کمبود میاد از درک نکردن میاد

دقیقا من خیلی کمبود توجه و محبت داشتم احساس میکنم چون دیده نمیشدم و تنها بودم برای فرار از دنیای واقعی به خیالم پناه بردم. 

بعضی وقتا حتی تو خیالم به شکل دختر زیبای مدرسه مون بودم که که همیشه آرزو داشتم جاش باشم.

بعنوان اختلال مستقل شناخته نمیشه چون اختلال های دیگه (پایه) باعث به وجود آمدنش میشنریشه اش زیر۱۸ساله ...

هوم از بچگی طبیعیه؟

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

منم همینطوریم ، راه رفتن و آهنگ گوش دادن... موقع کار کردن بعد از چقدر متوجه میشم می‌بینم هنوز دور کا ...

حتما حتما برو پیش روانشناس ریشه یابی کنه برات معمولا یا ریشه اش فشار و اضطرابه یا تنهایی و افسردگی ، اختلال وسواسی یا ترس بعد از حادثه اس یا تروما بچگی 

ولی حتما برو پیش روانشناس🤍