2777
2789
عنوان

شوهرم که الهی که خدا بزنه به کمرش

| مشاهده متن کامل بحث + 3489 بازدید | 115 پست
نه که با جزئیات ، مثلا میگن بریم معجون بزنیم شب جمعه اس و از این شوخی ها دارن فکر کنم شما زیادی خشک ...

نه واله از من نیش باز تر وجود نداره

ولی خداییش اینجوری تا حالا ندیده بودم درسته حرف شما که کلی شاید بگن 

ولی اینکه الان بیدارش کنم و ... اصلا جالب نیس 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکبار سر همین چت کردنا رابطه یکسالمو با دوست پسرم کات کردم ازش پرسیده بود دوس دخترمو دیدی تو دان ...

شما راه کات کردن داشتی

من چه جوری این الدنگ که 13سال باهاش زیر یک سقفم رو کات کنم باهاش

وای چقد شوهرت بی غیرته

همسر منم یه دوست داره میاد تو جمعشون همش از زنش بد میگه و تحقیرش میکنه به خاطر همینم دیگه همسرمو دوستاش باهاش قطع ارتباط کردن

همسر شما هم فک میکنه با اینکارا خیلی آدم باحالی به نظر میاد ولی نمیدونه تو نظر بقیه یه احمق به تمام معناعه

اینا فکر میکنن همه ی اقایون مثل نرای دورو اطرافشونه ،مرد مگه بی غیرت باشه ک بخواد درباره ی خصوصیترین ...

من دارم فکر میکنم چه عشقی اخه این فقط یه بی غیرتی هست فردا این آقا استاتر ببینه همه حرف ها شوهرش میاد جلوش چه فکری درباره استاتر میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اینا فکر میکنن همه ی اقایون مثل نرای دورو اطرافشونه ،مرد مگه بی غیرت باشه ک بخواد درباره ی خصوصیترین ...

همممیین

ادم میمونه خب میدونیم قویه میدونیم دلش میخواد با خانمش تخلیه بشه

اما فکر نمیکنم مرد باغیرتی اینارو بگه اصلا

نه که با جزئیات ، مثلا میگن بریم معجون بزنیم شب جمعه اس و از این شوخی ها دارن فکر کنم شما زیادی خشک ...

اتفاقا ربط داره خوبم داره چرا باید درباره مسائل خصوصی چه مرد چه زن پیش کسی حرف بزنند اسمش روشه خصوصی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه واله از من نیش باز تر وجود ندارهولی خداییش اینجوری تا حالا ندیده بودم درسته حرف شما که کلی شاید ب ...

نمیدونم این چیزا هم بستگی به قومیت و شهر خاصی داره مثلا بعضیا الکی متعصب هستن رو این چیزا سمت ما که شمال کشور هستیم این شوخی ها عادی هست 

شما راه کات کردن داشتیمن چه جوری این الدنگ که 13سال باهاش زیر یک سقفم رو کات کنم باهاش

نمیتونین برین مشاوره؟ 

بشین منطقی صحبت کن بگو دوسم نداری که پشتم اینطور چیزارو میگی و ناموس خودتو تو چشم مردم خوار میکنی؟ 

اگه واقعا انقدر از هم متنفرید جدا بشید بهتر از اینه زیر یه سقف دشمن هم باشید

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب این که بحثش فرق داره به زنش پیشنهاد داده میخواستی چکار کنه

عزیزم حقشه هر تایمی از شبانه روز به همسرش بگه نیازشو رفع کنه این قانونه اصلا

اما مرد همیشه پناه و چتر محافظتی خونه زندگی و همسرشه

نباید کاری کنه کسی یدره راجب زن اون اقا جنسی فکر کنه

نمیدونم این چیزا هم بستگی به قومیت و شهر خاصی داره مثلا بعضیا الکی متعصب هستن رو این چیزا سمت ما که ...

اینکه یکی پشت سر زنش بگه سلیطه ست و من ازش میترسم و بزور دارم تحملش میکنم شوخیه؟؟

فرق شوخی و جدی رو نمیفهمید واقعا؟ 

این فقط نفهمی طرفو نشون میده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم