2777
2789
عنوان

شوهرم که الهی که خدا بزنه به کمرش

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به ۵۰۰ سکه نداره کارشو تائید نمیکنم که گفته سلیطه و فلان اما معمولا آقایون با هم از اینجور حرفا ...

اصلا مردا راجب این چیزا با هم حرف نمیزنن به هیچ عنوان از رتبطه جنسیشون چیزی نمیگن 

حالا ما خانوما حرف میزنیم ولی مرد با غیرت اصلا

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
من پدری ندارمپدر خودش هم که پدر خودشهو از خودش بدتره

والا چی بگم تو که قطعا تنهایی نمیتونی ادبش کنی باید ادم واقعیتو بگه مرد هیچوقت از زنش نمیترسه بلکه برعکس بوده

تنها راهش اینه با مشاور حرف بزنی رفتار صحیحو بهت بگه

شوهر منم همینارو هم گفتلطفا بگو. دختر عموت چیکار کرد بعدشتا منم همون خاک رو بریزم رو سر خودم

هیچی بچه سومش بارداره 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بابا جدی نگیر خیلی از خانوما هم همینن روابطشو نو برا هم تعریف می‌کنند و من هر کسی و خیلی ها پشت سر شوهرشون حرف میزنن.میدونم حست بده الان ولی اونقدررررر هم عجیب و غریب نیست خدایی.

قوای مردانه این نیست عزیزکارشو تایید نکن

اینا فکر میکنن همه ی اقایون مثل نرای دورو اطرافشونه ،مرد مگه بی غیرت باشه ک بخواد درباره ی خصوصیترین مسائل زناشویش با ی غریبه صحبت کنه ،تازه یکیم گفت ک از عشقه اینطور میگه طرف نصبت ب خانومش ی موقع خدایی نکرده حس نداشته باشه 😂😂

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

حالا بزار روو حساب بی عقلیش حرص نخور 

ولی کسایی که میگن اقایون در مورد این چیزا حرف میزنن اصلا اینجور نیس اصلا مثل ما خانوما نیستن

از همسرشون بدگویی میکنن ولی در مورد مسائل جنسی اصلا 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
اصلا مردا راجب این چیزا با هم حرف نمیزنن به هیچ عنوان از رتبطه جنسیشون چیزی نمیگن حالا ما خانوما حرف ...

نه که با جزئیات ، مثلا میگن بریم معجون بزنیم شب جمعه اس و از این شوخی ها دارن فکر کنم شما زیادی خشک و حساس،باشین این چیزا هم ربطی به غیرت نداره که

منم یکبار سر همین چت کردنا رابطه یکسالمو با دوست پسرم کات کردم 

ازش پرسیده بود دوس دخترمو دیدی تو دانشگاه این مدت؟

دوستشم گفته بود اره با دوستاش میخندیدن سبک بازی در میاوردن😐

منم سر همین حرف که بهم گفته بود سبک خیلی بهم برخورد که چقد بی غیرته که دوستش چنین حرفی راجبم میزنه و این به هیچ جاش نیست

بنظرم خیلی زور داره به روش نیاری استارتر 

برا تو که هم شوهرته و هم حرفای بدتری زده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من کارشو تائید نمیکنم، اما آقایون تو صحبتاشون این چیزا هس

من میگم باز خوبه که گفته اون حسو داره و میخواسته اون قوای خودشو با زنش تخلبه کنه

اما میکم مرد باغیرت اینکارارو نمیکنه

شاید باورت نشه مرد جوون دیدم طرف فقط به زنش نگاه کرده بود یه پیشنهاد داده بود طرفو که همسن پدرش بود انقدر کتک زد تا مرد