2777
2789
عنوان

شوهرم که الهی که خدا بزنه به کمرش

| مشاهده متن کامل بحث + 3514 بازدید | 115 پست
چقدر بی شعور . اینکه گفته سلیطه است و دیوانه واقعا احمقه . باز خوب تونستی خودتو کنترل کنی

می سپارمش به خدا

که آبروشو پیش خلق خدا ببره

همونجور که اون آبروی منو. میبره همه جا

خدا روسیاهش کنه تا دستش برای همه رو بشه

و همه بگن وای عجب صبری زنش. داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای این چ حرفیه 

جلو یه مرد دیگه ادم این حرفارو راجب زنش میزنه

شوهرت کم عقله فقط همین دلیل کارشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بعد اصلا گوشی چک کردن کار بدی ه واقعا.حتی آدم ممکنه در مورد خواهر برادرش هم ی حرفی بزنه وقتی ناراحتی.من ی بار مامانم گفت گوشیشو درست کنم ی مشکلی با برادرم پیش اومده من اصلا نبودم تو اون جریان میخواسته رابطه برادرم و خانومشو درست کنه و خودشو عزیز کنه پای من بیچاره رو کشیده بود وسط همه چی رو گفته بود تقصیر منه!!!!ی ماه باهاش قهر بودم و درس عبرت شد دیگه گوشی کسی و نگاه نکنم چون صد در صد کار همیشه اش هست اون ک فرقی نمیکنه من اعصاب خودمو خراب نکنم

همممیینادم میمونه خب میدونیم قویه میدونیم دلش میخواد با خانمش تخلیه بشهاما فکر نمیکنم مرد باغیرتی ای ...

ن بابا کدوم مرد میشینه با دوستش از رابطش با خانومش بگه اینا دورو برشون انقدر دیدن براشون عادیه 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

فقط اینایی که اومدن گفتن این حرفا بین مردا عادیه بابا بخدا مرد دور و اطراف ما هم هست هیچکدوم این حرکات زشتو انجام نمیدن این چیزا اصن عادی نیس شما هم مردای اطرافتون بی غیرتن اگه این چیزا واسشون عادیه همیشه یه زن در صحنه هست که روی کار زشت مردا ماله بکشه

ن بابا کدوم مرد میشینه با دوستش از رابطش با خانومش بگه اینا دورو برشون انقدر دیدن براشون عادیه

بله متاسفانه کلا خلقیات مردا هم انگار عوض شده

من دقت میکنم میبینم یسریا مفتخرن که مردشون غیرت نداره و راحتن و مدرنن 

سوال خوبیه ! ولی بی جواب !!! چون جدا شدنی در کار نیس ! اینارو میگن تو مجازی . تو واقعیت میچسبن بهش!

چه جدا شدنی عزیزم

مگه دوست پسرمه

که کات کنم هرکی بره پی زندگی خودش

عمرمو. گذاشتم پای این زندگی

نخوردم نپوشیدم

حالا همه چیزو ول کنم و با بچه م بازهم نداری بکشم

و یکی دیگه بیاد دو دستی همه چیزو صاحب شه