2777
2789
عنوان

خدا بدون نماز هم حرفامونو میبینه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 55 پست

بله

خدا در همه حال تا میبنه و مراقبت

ولی نماز خوندن دستورات خدا هست اگه واقعا حرفهای خدا برات مهم درموردش تحقیق کن و توسل کن به یکی از شهدا تا کمک کنه راهتو پیدا کنی

تو همه جوره بنده خدایی اگه توجه خدا برات مهم سعی کن توجهش رو هم جلب کنی با چیزای که خواسته من نمیگم کورکورانه انتخاب کن من میگم تحقیق و اگه فکر کردی مناسبت هست انتخاب کن

موفق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه موقع صدامون رو میشنوه ولی نماز یه چیز دیگست نشانه بندگی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

خدا نیازی به نماز ما نداره خدا بزرگه .ما نماز و بخاطر دل خودمون می‌خونیم واسه روشناییه آخرتمون .میگن تارک الصلاة .ولی بخونیم و بهتر همه چیز برات هموار میشه قلبت آروم میشه امتحان کن ببین چقدر خوبه♥️

خدا هیچوقت هیچوقت از دل بندگانش بیرون نمیره مگر اینکه خودمون خدا رو از دلمون بیرون کنیم. خدا هر لحظه میخواد به ما کمک کنه. این ما هستیم که اون رو نمیخواهیم. 

هیچ آداب و ترتیبی مجوی

هر چه میخواهد دل تنگت بگوی

برا خودشون میگن خدا گفته در حد توانت بندگیتو برسون حتما ک نباید در چارچوب قاعده و قانون باشه

مررسی

میبینی حتی اینجا هم همونو گفتن🤦🏻‍♀️

چیزی ب ذهنم نمیرسه

ولی نمیدونم چرا کششی ب نماز ندارم

بخاطر اینکه شیطان بیکار نمیشینه از هر فرصتی برای گمراهی انسان استفاده میکنه 

نماز نور چشم پیامبر بود 

خیلی لذت بخشه امتحانش کن

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بله حتما میشنوه حرفهات را

ولی نماز، اول که واجبه

بعد چون تکرار زیاد داخلش هست

و موقع نماز داری کنترل میکنی افکارت را

که پرت نشه به سمتی غیر نماز

ی تمرین کنترل ذهن هست

تازه ی فایده اش هست

نماز ی ادب هست در مقابل خدای یکتا

صحبت کردن که با همه میشه 

ولی نماز مخصوص خداست 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17290486/%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%BE-%D8%AE%D9%81%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85?postId=400133234

این تاپیکو ببین جوابت توشه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بعضیا میگن باید با نماز باشه💔

خدا مراقب حرفات هست 

نماز میگن بخون چون دستور خداوندست برای همینه 

وقتی خدا از چیزی دستوری میده حتما پیغام و هدفی داره 

اگه میدونست نماز خوندن دچار مشکل و..‌میشه مطمئن باش نمی‌گفت

مثلا الان خیلی چیزای دیگه داره از نظر علم ثابت میشه 

همین سینه زنی امام حسین از نظر اروپا ثابت شده باعث کاهش استرس میشه و الان اوناهم انجام میدن

البته خودت باید تحقیق کنی به یه دیدگاه مناسبی انشاءالله برسی