2777
2789
عنوان

خدا بدون نماز هم حرفامونو میبینه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 55 پست
ممنونم عزیزنمیدونم چرا کششی ب نماز ندارم

انرژی منفی و هاله های ناامیدی افکار منفی 

به احتمال زیاد دورت رو گرفتن 

اولش سخته 

اول یه دلیل خوب برای نماز پیدا کن دوم به این نتیجه باید برسی که ما نیاز داریم در طول شبانه روز که هزاران اتفاق ناراحتی و خوشحالی و...میفته با خدا حرف بزنیم و آرامش حقیقی رو بگیرم

من یه چیزی که خیلی فشنگ بود یادمه اون موقعی که نماز نمیخوندم یه سکانس از زندگی پس از زندگی دیدم 

مرده تعریف می‌کرد که در اون دنیا بهم میگفتن بو دهنت بیاد نزدیک نشد میگفت فاصله خیلییی زیاد بود ولی همه میگفتن بعد عصبی شدم گفتم بو دهنم نمیاد چرا میگید حرف نزن گفتن تو نماز نمیخوندی و الان حرف میزنی بو دهنت میاد

ببین عزیزدلم کلا اسلام رو برامون بد تعریف کرد یا قشنگ دنبالش خودمون نرفتیم من بهت پیشنهاد میدم نه برای نماز برای اینکه خودت و جهانت بشناسی اون آرامش رو دریافت کنی بهت قول میدم اگه سعی کنی دین رو بشناسی به درجه خیلی خوبی از اون آرامش میرسی

بازهم من میگم این اختیار شماست ولی از من به شما نصیحت قطعا چیزای مفیدی دریافت میکنی 

خدانگهدار

خودمم میدونم اسم دختر منم هانیل هس ولی تلفظ صحیحیش هانی ئل ولی نمیدونستم جدیدا فهمیدم الان موندم چجو ...

من تا جای دیدم میگفتن هانیل

هانیئل هم نام دیگرشون هست اگر اشتباه نکنم 

هر جور شما راحتی عزیزم 

قرار نیست نام ها به یکصدا نامیده بشن ولی اگر براتون مقدر هست صحیح بیان کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی منفی و هاله های ناامیدی افکار منفی به احتمال زیاد دورت رو گرفتن اولش سخته اول یه دلیل خوب برای ...

مرسی از توضیحاتت

حتما امتحان میکنم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

برا خودشون میگن خدا گفته در حد توانت بندگیتو برسون حتما ک نباید در چارچوب قاعده و قانون باشه

خدا كفته در حد توانت واجبات رو به جا بيار. نه اينكه اصلا نخون. فتواي الكي صادر نكن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اسي خدا قطعا صدات رو ميشنوه. داري باهاش صحبت ميكني. 

ولي نماز جايگاهش فرقه. واجبه. ستون دينه. نباشه بقيه اعمال هم انگار ولن. 

حرف كسايي هم كه ميگن هرجور دلت ميخواد انجام بده هم گوش نكن. 

هرچيزي قانون و چارچوب خودش رو داره. 

اگه مسئله فقط دل پاك باشه كه از ١٤ معصوم دل پاك تر كه نداريم. ولي همشون نماز ميخوندن. چون واجب هست. 

دنياي دو روزه رو بدون نماز تاريك نكن. خودت رو هم گول نزن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

درست میگیاما اصلا ب نماز کششی ندارم نمیدونم چرافقط بلدم بشینم یه گوشه حرف بزنم🥲

از کم شروع کن عزیزم 

به خودت فشار نیار مثلا تا 40 روز به خودت قول بده هرموقع خواستی با خدا حرف بزنی تو پاک ترین حالت باشی ینی حواست باشه لباست مرتب و تمیز باشه جایی که نشستی یا ایستادی مرتب و تمیز باشه وضو بگیری قبلش 

چون میدونی که وضو همه انرژی منفی هارو از بدنت خارج میکنه و انرژی مثبت وارد بدنت میکنه 

بعد از 40 روز به خودت قول بده هر شبانه روز 3 بار وضو بگیری یه بار صبح یه بار ظهر یه بارم شب 

باز 40 روز بعدش فقط یه نماز رو مقید باش بخون 

کنارش برو معنی چیزایی که تو نماز میگی رو دربیار هدف از گفتن این کلمات چیه اینا رو دربیار 

سعی کن تو نماز به اینچیزا فک کنی 

تحقیق کن ببین حرکات نماز اینکه رو به قبله باشی رکوع بری سجده کنی چه فایده ایی از نظر پزشکی و روحیه برا بدنت داره وقتی اینا رو متوجه بشی بیشتر کشش داری به خوندن نماز بعده 40 روز مقید کن خودتو در شبانه روز 2 وعده نماز بخونی حتما بعدش دیگه تلاش تو بکن نماز تو کامل بخونی ان شاء الله خدا کمکت میکنه عزیزم موفق باشی ❤️ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نماز یک عبادت ویژه هست.
باید به نحوی که خدا ازمون خواسته عبادتش کنیم.
گفتگو و درددل با خدا با نماز فرق داره.
گفتگو و درددل رو به هر زبونی با هر شرایطی میتونین انجام بدین و آداب خاصی نداره.
ولی نماز یک عبادت خاصه که باید جوری که خدا ازمون خواسته انجامش بدیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.