2777
2789

ای خداااا اخه من چه گناهی کردم

چی کم دارم

و چرا این ادم حداقل اقرار نمیکنه 

دیشب رفتیم رستوران  هی چت میکرد با یکی ،منم دقیق نمیدیدم کیه 

بعد گفت فلانیه

الان شانسی گوشیش جامونده بود نگاه کردم تو پیاماش اصلا چت برا دیشب نیست پاک کرده 

خدایا دیگه خسته شدم نه مدرکی پیدا میکنم

خودشم که هیچ جوره لو نمیده 😭😭

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از کجا مطمئنی خیانته؟

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

اخرنفهمیدیم شما اززندگیت راضی ناراضی شوهرت خوبه بدههه

ی بار میای تاپیک ناله وفلان میزنی

ی بار تعریف وتمجید وایی مثل همسرمن روی زمین نیست

ی بار اظهار پشیمونی از ا ازدواج

ی بارازدواج بهترین کاررهه

اخر نفهمیدیم چی ب چیه کدوموباورکنیم😑

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

خودتو بزن ب بیخیالی وقتی خوابه یا نیستش چکش کن

حتی چت هم میکنه هی نگو کیه 

ی مدت ک ببینه تو بیخیالی و بهش اعتماد داری بالاخره یه جایی از دستش در میره و یادش میره پاک کنه

اما تو هر چی بیشتر گیر بدی اون بیشتر حواسش رو جمع میکنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

توباغچه دنبال کرم میگردی که خودت را عذاب بدی☹️ 

اخه عزیزمن این چه کاریه ، به درک با هرکی میخواد چت کنه ، اخرش که چی، ماه که پشت ابر نمیمونه ، توخودت را به نفهمیدن بزن ، بفهمی بدتر عذاب میکشی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بیخیال 

بالاخره میفهمی اگر چیزی باشه 

اذیت نکن خودتو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اخرنفهمیدیم شما اززندگیت راضی ناراضی شوهرت خوبه بدهههی بار میای تاپیک ناله وفلان میزنیی بار تعریف وت ...

عزیزم هر کس با توجه ب شرایط اون لحظه ایی ک توشه تاپیک میزنه 

الان ک ناراحته قرار نیست کسی دلش رو بیشتر خون کنه 

یا وقتی خوشحاله قرار نیست کسی باحرفاش باعث ناراحتی اسی بشه 

اینجا قرار نیست کسی از کسی اجازه بگیره 

انشالله ک تو همیشه تاپیک هات خوشحالی باشه و ما لذتش رو ببریم خانمی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست