2777
2789
عنوان

وای داشتم میرفتم سرکار گوشی همسرمو دیدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 34 پست

ببین یه چیزی بهت بگم 

شوهر تو خیلی زیرک باشه از بابای من نیست 

بالاخره یه روزی پته اش رو آب میوفته 

آخرش که چی؟ مثه قذافی از دستت قرار مکنه می‌ره تو سوراخ قایم میشه 

بعد چوبی می‌کنی تو اون سوراخ قاچور میشه میره‌ پی کارش

اگه بااین دیدگاه داری زندگی میکنی که همه چی دروغینه و الکی ادای عاشق هارو درمیاره همون بهتر همین امر ...

یبارم قبلا بحثش شده 

همسرم گفت من عاشقت شدم و بهتر از تو از کجا پیدا کنم ،

حتی یبار من خواب بودم فکر کردن نمیشنوم به خانوادش  گفت همه تعجب کردن از خوشگلی و ادب خانوم من 

و بعدا خودش گفت اخه تو چیزی کم نداری و واقعیت هم هست از زیبایی و تحصیل و ...همشو دارم دیگ چیزی نمی مونه...

اما شوهرم از اینکارای عجیب میکنه 

البته شخصیتش هم ادمیه دنبال جلب توجه و فاز مثلا خاص بودن و مرموز بودن 

ولی بیاد حرف بزنه میگی از این منطقی تر عاشق تر نیس

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبارم قبلا بحثش شده همسرم گفت من عاشقت شدم و بهتر از تو از کجا پیدا کنم ،حتی یبار من خواب بودم فکر ک ...

ب نظرمن که تو داری یه طرفه قضاوت میکنی و برات سوتفاهم شده ....

از اوناس که ترجیح میده مسائلی که میدونه ناراحت میشی را اصلا نمیخواد متوجه شی و ب نظرم هم بهتره ...پس تو فقط ذهنت را بردی سمت خیانت ☹️ 

اگه زیادگیر بدی و شک کنی در اخرم جذبش میکنی و الکی الکی زندگیتو خراب میکنی ، شیطان و دشمن هاتو شاد و در اخرم چندسال دیگه میشینی به کارهات فکرمیکنی و پشیمون میشی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ب نظرمن که تو داری یه طرفه قضاوت میکنی و برات سوتفاهم شده ....از اوناس که ترجیح میده مسائلی که میدون ...

نمیدونم واقعا 

خیلی دنبال داستانه هنوز جوگیره انگار 

خیانت هم هر چی فکر میکنم واقعا دلیلی نداره 

اما خب این رفتارای متناقضش شک برانگیزه دیگه

سعی میکرد گوشیشو نبیبنم چی چت میکنه

صبح هم دیدم چتی نیست اصلا فقط پیامای بانک و ...مونده

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

نمیدونم واقعا خیلی دنبال داستانه هنوز جوگیره انگار خیانت هم هر چی فکر میکنم واقعا دلیلی نداره اما خب ...

از من میشنوی ی مدت کلا بیخیال این موضوع وبحث بشو...گذر زمان همیشه واقعیت را به ادم نشون میده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....