2777
2789
عنوان

وای داشتم میرفتم سرکار گوشی همسرمو دیدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 34 پست

برو تو تنظیمات تو قسمت باتری گوشیش

عملکرد باتریش و ببین

ببین در روز از هربرنامه ای چندساعت استفاده کرده

اونی ک بیشترین ساعت استفاده رو داره قطعا همونجا داره چت میکنه

بعدشم بردار بریز تو گوشی خودت برنامه رو

اخرنفهمیدیم شما اززندگیت راضی ناراضی شوهرت خوبه بدهههی بار میای تاپیک ناله وفلان میزنیی بار تعریف وت ...

بخدااا یجور رفتار میکنه و کمک میکنه و محبت و خرید بهترین چیزا و توجه ب جزییات و یه بحثی بشه حرف از رفتن من بشه خودشو میکشه اصن حتی یبار پاهامو بوسید 

ولی همین ادم رمانتیک 

یهو دیشب کنارم چت میکنه میگفت همکارشه ولی اخرش دقیق نگاه نکردم کیه گوشیو جلوم نمیگرفت

صبح هم دیدم چتی نیست اصلا پاک کرده 

روانم از هم گسیخته شد دیگه

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر کس با توجه ب شرایط اون لحظه ایی ک توشه تاپیک میزنه الان ک ناراحته قرار نیست کسی دلش رو بیشت ...

بیخیال عزیزم منظور منو متوجه نشدی وگرنه خودم حالیمه اینچیزارو 

بگذریم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

توباغچه دنبال کرم میگردی که خودت را عذاب بدی☹️ اخه عزیزمن این چه کاریه ، به درک با هرکی میخواد چت کن ...

هوف خیلی ناراحتم 

نمیتونم پاشم برم سرکار اصلا

لعنت بهش یجور تظاهر و بازیگری میکنه هر کی ندونه میگه از این عاشق تر نیست

بعد این رفتارای متضاد رو نشون میده

من منتظرم زودتر لو بره چرا اخه با ی خیانتکار زندگی کنم 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

اسی برنامه هاش و رد گوشیت نصب کن اگه بچه نداری اینکارو بون ولی اگه بچه داری و برات کم نمیذاره و دعوا ...

همین دیگه چون تازه عروسی کردیم میخوام زودتر لو بره ،

لعنتی هم وقتی حرفش میشه یا بحثی میشه یجور میره رو منبر و حرفایی میزنه کارایی میکنه ،ادم میگه غلط کردم نبابا اینکاره نیست 

بعد میبینم چتای اینجوری عجیب 

هوف خیلی ناراحتم نمیتونم پاشم برم سرکار اصلالعنت بهش یجور تظاهر و بازیگری میکنه هر کی ندونه میگه از ...

چرا قضاوت میکنی وقتی مطمئن نیستی خوب گاهی با همکار و دوست هم چت کنیم دوست نداریم همسر ببینه یه چیز عادی و طبیعیه 

همین دیگه چون تازه عروسی کردیم میخوام زودتر لو بره ،لعنتی هم وقتی حرفش میشه یا بحثی میشه یجور میره ر ...

زندگی قشنگتو الکی خراب نکن.  اینجا هم تاپیک خیانت نخون رو روانت اثر می‌زاره من دیدم

هوف خیلی ناراحتم نمیتونم پاشم برم سرکار اصلالعنت بهش یجور تظاهر و بازیگری میکنه هر کی ندونه میگه از ...

اگه بااین دیدگاه داری زندگی میکنی که همه چی دروغینه و الکی ادای عاشق هارو درمیاره همون بهتر همین امروز تمومش کنی ....

دختر خوب اخه این چه فکریه، میدونی شیطان برای ازبین بردن کانون خانواده و عشق دست به هرکاری بگی میزنه ، شاید توی ذهنت رژه میره که این خیانتکاره باور نکن و توی مخ همسرت رژه میره حتی با رفقاتهم حرف میزنی چتهارو پاک کن هرچی ندونه حتی از رابطه های خودت بهتره ‌....همین باعث یه دنیا سوتفاهم میشه و برای همیشه زندگی جهنم میشه ....

تا چیزی اثبات نشده نباید با خودت و زندگیت اینطوری کنی ...حتما برو پیش تراپیست قبل اینکه ریشه زندگیت سست بشه ..

۱درصد هم فکرکن اصلا باخواهرش، برادرش در مورد مادروپدرشون حرف زدن، یا حتی با رفقاش. درمورد گذشتشون ....خب مشخصه پاک میکنه دیگه ....خیلی بدبینی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....