2777
2789

بچه ها مادرای شما نازکترازگل بهتون نمیگن مادر من اومد خواب بودم بیدترم کرد کد ملی برای بیمه پرسید ازپشت در هی گفتم گفت وایسا ویانمیشنید گفتم نادرخواب بودم عوض ببخشید وتشکر رفت زیر لب گفت حالا بمیر یعنی همون بکپ وبخواب من واقعا دلم شکست وناراحت شدم گفتم من ک هیچی نگفتم بامهربونی کدملیمو دادم بعدمادرم خیلی مهربون وزحمتکشه ازبرخوردش شوک شدم جاخوردم طاقت وانتطاروتوقع همچین توهینی نداشتم اونم ازسمت مادرم اونم ب من دیگ تاشب سکوت وصبر کردم ارومو اوکی بود گفتم بگو ببخشید وتکرار نکن اونم گفت باشه وببخشیدو بوس فرستاد و بهم دست داد ولی بینهایت بخدا برام عجیب بود جا خوردم آخه بدرفتاریم نکردم چطور روش شد دلش اومد زیرلب بگه خودش میگه بیمنطور وعادت زبونی وبخواب بود وخب میدونم تحت فشاربود چون ازپشت تلفن منتطربودن اینم بگم زحمتش ازنگهداری وپرستاری برادرم ک عمل کرده زیاده تحت فشار عصبی بود ولی بهرشکل بهش گفتم حق نداری نازکترازگل بهم بگی و براش نوشتم اینارو ک نباید تحت هیچ شزایطی بهم توهین کنی و من اکربدرفتاریم میکردم نبایدمیگفتی چ برسه خوش رفتاری تحت فشارم باشی سرمن خالی نکن ولی خب بعد ایتک گفتم بگو ببخشید و بوس کردودست دادو قربون صدقه رفت بخشیدمش ولی چون مادرعالی ایه بیخود عصبی میشه و اینجوربددهنی میکنه من دلم میشکنه وسنم بهش گفتم بالاست حقی جزادب واحترام نداری والا حاخوردم شوک شدم بمیر زیر لب البته گفت چی بود 

مادرای شما حتما عصبی نمیشن وبددهن نیستن شما باشین سریع میبخشین وفراموش میکنید؟؟؟

الهی....سخت نگیر عزیزم ،ببخشش 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بابا 

چقدر لوسی شما 

یه جور میگی خواب بودم !!!انگار خیلی هنر کردی که خوابیدی!!! 

مادرت در واقع حرف دلش رو زده 

احتمالا هر وقت میگیری بد موقع میخوابی و خیلی هم روی خوابت حساسی، این حرفو زیر لبی بهت میگه ، فقط تو نمیشنیدی

والا موندم بامن عالیه یهو اینو کفت شوک شدم شما بودی درجا میبخشیری وفراموش میکردی؟مادر شما تاحالا چیز ...

مادرم فوت کرده عزیزم ،میدونم شوکه شدی چون انتظار نداشتی ازش،بزار پای فشار عصبی و خستگیش،خوبه که باهاش حرف زدی و مادرت خیلی فداکار و باشخصیته که اشتباهش رو قبول کرده ،تبدیل به کینه نکن و سعی کن فراموش کنی ،هی با خودت نشخوار فکری نکن گلم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مادر شما اینجوری نیست هرگز؟؟؟

چجوری نیست؟!

منظورم اینه وقتی با مورد به این کوچیکی اینقدر بهم ریختی

اگه جای اونایی بودید که تاپیک میزنن هروز از مادرشون کتک میخورن و مورد فحاشی قرار میگیرن یا از خونه ترد میشن چیکار میکردید ؟

آواکادو سایت🥑                                                            

حالا چی شده مگه یه بمیر گفته نمردی که

بیچاره حالا عصبی بوده یا هرچی 

بگو ببخشید و دیگ تکرار نکن چ صیغه ایه

مادرته نه شوهر

شوهر کنی چی کار میخای بکنی

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
به مامانت گفتی حقی نداری؟!!!!به مامانت گفتی بگو ببخشید؟!!!!والا خیلی بی چشم و رویی

آخه اومده ازخواب بیدار کرده ببخشید نکفته بهش کد دادم تشکرنکرده ازپشت درمیخونم هی میگه وایسا شمرده نمیگم بهش و هی میپرسه چی میگم مادرنمیشندی یامیگم دارم شمرده نیگم خواب بودم یهو دروبازکرده بخدا تاصبح نخوابیرم ازایتورپریود فقط گفتم خواب بودم زیر لب رفت گفت باشه بمیر چطور دلش اومد روش شد خودش میگه همینجوری کفت و قصدی نبود بگازروی بغض تبود وعادت واصطلاحی بود منم گفتم حق نداشتی بگی بگو ببخشید اونم گفت ببخشید گفتم تورارنشه کفت چشمو بوسید ودست داد وقربون صدقم رفت من خب شوک شدم چون واقعا عالی ومهربدن وزحنتکشه میدونم تحت فشار اعصاب داداش وزحنت عمل اون وهول کسی که منتظر پشت تلفن بود ولی من بااین سنم وعالی بودنم بامادرم واون مادر عالییییی توقع وانتظارنداشتم فقط خواستم بدونم شما درجا میبخشید وفراموش میکنید؟

زیادی حساسی. قدر دان و شاکر باش برلی وجودش 

بعد پطمئنی مامان بقیه نازک تر از گل نمیگه؟!

رفتارتم باهاش درست نبود

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش