بچه ها مادرای شما نازکترازگل بهتون نمیگن مادر من اومد خواب بودم بیدترم کرد کد ملی برای بیمه پرسید ازپشت در هی گفتم گفت وایسا ویانمیشنید گفتم نادرخواب بودم عوض ببخشید وتشکر رفت زیر لب گفت حالا بمیر یعنی همون بکپ وبخواب من واقعا دلم شکست وناراحت شدم گفتم من ک هیچی نگفتم بامهربونی کدملیمو دادم بعدمادرم خیلی مهربون وزحمتکشه ازبرخوردش شوک شدم جاخوردم طاقت وانتطاروتوقع همچین توهینی نداشتم اونم ازسمت مادرم اونم ب من دیگ تاشب سکوت وصبر کردم ارومو اوکی بود گفتم بگو ببخشید وتکرار نکن اونم گفت باشه وببخشیدو بوس فرستاد و بهم دست داد ولی بینهایت بخدا برام عجیب بود جا خوردم آخه بدرفتاریم نکردم چطور روش شد دلش اومد زیرلب بگه خودش میگه بیمنطور وعادت زبونی وبخواب بود وخب میدونم تحت فشاربود چون ازپشت تلفن منتطربودن اینم بگم زحمتش ازنگهداری وپرستاری برادرم ک عمل کرده زیاده تحت فشار عصبی بود ولی بهرشکل بهش گفتم حق نداری نازکترازگل بهم بگی و براش نوشتم اینارو ک نباید تحت هیچ شزایطی بهم توهین کنی و من اکربدرفتاریم میکردم نبایدمیگفتی چ برسه خوش رفتاری تحت فشارم باشی سرمن خالی نکن ولی خب بعد ایتک گفتم بگو ببخشید و بوس کردودست دادو قربون صدقه رفت بخشیدمش ولی چون مادرعالی ایه بیخود عصبی میشه و اینجوربددهنی میکنه من دلم میشکنه وسنم بهش گفتم بالاست حقی جزادب واحترام نداری والا حاخوردم شوک شدم بمیر زیر لب البته گفت چی بود
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرم فوت کرده عزیزم ،میدونم شوکه شدی چون انتظار نداشتی ازش،بزار پای فشار عصبی و خستگیش،خوبه که باهاش حرف زدی و مادرت خیلی فداکار و باشخصیته که اشتباهش رو قبول کرده ،تبدیل به کینه نکن و سعی کن فراموش کنی ،هی با خودت نشخوار فکری نکن گلم
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش