2777
2789
عنوان

بیاین از تکه هایی مادرشوهراتون بگین که بارتون کردن😬🤌🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 39 پست
به نظرم تو اینجور مواقع به همسرت بگو من این غذا رو دوست ندارم و برام فلان چیزو سفارش بده از بیرون دو ...

من دوبار هیچی نگفتم با خجالت و بسختیییی با کلی حالت تهوع دوتا قاشق خوردم واقعا عذاب بود 

دفعه سوم خجالتو گذاشتم کنار گفتم من زیاد نمیام خونتون وقتی ام میام این دو سه نمونه غذایی که میدونید نمیتونم بخورمو درست نکنید خانواده من انقدر به پسرتون احترام میذارن که هربار مادرم از پسرتون میپرسه چی دوست داری برات درست کنم با اینکه هرشبم اونجاست 

بعد میزان احترام شماهم به من اینه 

پدرشوهرم دید اوضاع خرابه گفت این غذارو هیچکس دست نزنه برا همه کباب سفارش میدم

🤍🐼🥥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار هیچی نگفتم با خجالت و بسختیییی با کلی حالت تهوع دوتا قاشق خوردم واقعا عذاب بود دفعه سوم خجا ...

کار خوبی کردی حرفتو زدی عزیزم 

از کسایی که نمیتونن حرفشونو بزنن واقعا تعجب میکنم

خیلی خیلی ازش تیکه شنیدم

شوهرم که مبگه از این گوشت شنیدی از اون یکی گوشت بکن بیرون اما گاهی وقتا نمیتونم 

اصلا نمیتونم

خییییلی تیکه انداخته به شکل های مختلف

مثلا یه نمونه ش

خییییلی حس میکنه بچه هاش باهوشن 

شوهرم دانشگاه دولتی خونده من پیام نور 

همیشه میگه کاش هوش پسرتون به پسرم بره وگرنه هوشش خوب نمیشه 

درصورتی که واقعا در یک سطحیم 

این که من پیام‌نور خوندم علتش اینه که واقعا نخوندم برای کنکور 

ولی فکر میکنه من هیچی حالیم نیست

میاد شوهرم براش بسته مکالمه فعال کنه مثلا شوهرم خونه نباشه میگم بدین من فعال میکنم به نیش و‌کنایه میگه نه تو نمیتونی

واقعا رو اعصابمه

من دوسال عقد یکبار حتی یکبار دعوتم نکرد چه برسه بخواد برام چیزی بزارهمادرشوهرم حاضره کل عمرش نون پنی ...

وااا

برگام😐😂بهتر توام دعوت نکن اصلا

باورت میشه اولین بار بعداز عقدم منو دعوت کردن املت بهم دادن؟ بحث شکم نیستا بحث احترامه تازه همونم خودم درست کردم😐اگه ایناهم کلا دعوتم نمیکردن سرسنگین تر بود

🤍🐼🥥
حتی اگه نفرین کنن؟ مثلا نمیدونم ناحق حرف بزنن. هرجی دهنشون بیاد بگن یا اینکه مثلا بگن فلانی و اخلاق ...

با دل شکسته اینطور کنار بیا ‌وراحت شو دیگه زنگ نزن تبریک چه وچه ...به ندرت زنگ بزن بعد رفتی زیاد نمون دیر به دیر رفتن. خیلی خوبه دلتم خنک میشه وخودتم آرامش میگیری

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

نمیدونم چرا مادر شوهر های نی نی سایتی ها همه عجوزه ان ولی مادرشوهر های اطرافم ماهن ماه؟🤔

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

وااابرگام😐😂بهتر توام دعوت نکن اصلاباورت میشه اولین بار بعداز عقدم منو دعوت کردن املت بهم دادن؟ بحث ...

دو سه بار خود شوهرم با خانوادم دعوت کرد اونم یا از بیرون بود یبارشم خواهرشوهرم پخته بود

کلا عجیبه مادرشوهرم

💍♥️

کار خوبی کردی حرفتو زدی عزیزم از کسایی که نمیتونن حرفشونو بزنن واقعا تعجب میکنم

من اولش هیچی نمیگم تحمل میکنم ولی اگه ببینم داره تکرار میشه واقعا نمیتونم ساکت بشینم حرفمو نزنم میترکم

🤍🐼🥥