2777
2789
عنوان

رابطه خطرناک داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 55 پست
عزیزم بخور ،منم عید رابطه داشتم بعد معذرت می خوام شوهرم اومد کاندوم بیرون بیاره اندازه چند قطره ریخت ...

ببین شما فرق می‌کنی 

ممکنه کاندوم سوراخ بوده باشه حالا روزهای قبل با بعد تو اون ماه 

بعد خودت میگی داخل ریخته 

اگه بیرون ریخته باشه اصلاااا امکان بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخور ،منم عید رابطه داشتم بعد معذرت می خوام شوهرم اومد کاندوم بیرون بیاره اندازه چند قطره ریخت ...

والا منم همین طور باردار شدم،رو زمینم میریخت من حامله بودم🤣

منظورم از پام یعنی نزدیک به واژن قربونت روم نشد بگمنه عزیزم سرخونه زندگیم هستم راستش پولشو نداریم که ...

روش جلوگیریتون چیه عزیزم؟؟؟

ببین اگه شک داری داخل ریخته یا نه حتماااا اورژانسی بخور ولی اگه صد در صد مطمئنی داخل نریخته نگرانیت الکیه

شک نکن شما هم از این نبوده موقع دیگه بوده خواست نشده عزیزم😁

نه مطمعنم .آخه شوهرم خونه نبود پریود شدم .بعد اومد تازه خوب شده بودم .یه بار رابطه داشتیم مهمون اومد خونمون چند وقت موند اصلا کنار هم هم نخوابیدم .بعد مهمون که رفت فهمیدم باردارم .یعنی در ماه همون یه بار بود اونم اون طوری ،اصلا شوهرم و‌خودم‌هنچز باور نکردیم 

معذرت می‌خوام مزه پروندم،خیلی با ادبی منو شرمنده کردی 😔😔😔اگه فک میکنی خیلی حساس هست و شاید داخلم ...

با خوردن آژانسی تاریخ پریودی عوض نمیشه یعنی بهم نمیریزه

چرا امضا منو خوندی فوضول

با خوردن آژانسی تاریخ پریودی عوض نمیشه یعنی بهم نمیریزه

نمی‌دونم تا حالا استفاده نکردم 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

نه مطمعنم .آخه شوهرم خونه نبود پریود شدم .بعد اومد تازه خوب شده بودم .یه بار رابطه داشتیم مهمون اومد ...

خب شاید همون کاندوم سوراخ بوده گلم 

یا حتی خودت میگی داخل هم ریخته 

اگه کامل بیرون میریخت باردار نمیشدی شک نکن

روش جلوگیریتون چیه عزیزم؟؟؟ببین اگه شک داری داخل ریخته یا نه حتماااا اورژانسی بخور ولی اگه صد در صد ...

جلوگیری طبیعی یکم ریخت نزدیک واژنم که سری رفتم شستم

چرا امضا منو خوندی فوضول

خب شاید همون کاندوم سوراخ بوده گلم یا حتی خودت میگی داخل هم ریخته اگه کامل بیرون میریخت باردار نمیشد ...

نه سوراخ نبود چکه کنه اومد بیرون بیاره ریخت روی رونم .اصلا داخل چیزی نبود 😐بازم نمی‌دونم چه طور شد بعد هفت سال جلوگیری موفق