2777
2789
عنوان

رابطه خطرناک داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی منم میخواستم بچمو سقط کنم گفتن تخم شوید و تخم هویج با یه چیز دیگه که الان یادم نیست دم کنم بخورم

قاعده آوره شدید .من اول بارداریم احتمال نمیدادم باردار باشم دولیوان پر خوردم پریود بشم چیزی نشد فقط دو تا لکه دیدم و تمام 

نه سوراخ نبود چکه کنه اومد بیرون بیاره ریخت روی رونم .اصلا داخل چیزی نبود 😐بازم نمی‌دونم چه طور شد ...

عزیزم شما اون لحظه اونجوری نمیتونی سوراخ کاندوم رو ببینی که 

احتمالا داخل ریخته شک نکن 

والا دو تا برادر من پزشکن و وقتی این چیزا رو می‌شنون میگن اصلا امکان نداره

با جلوگیری طبیعی ممکنه از پیش اب هم باردار بشیااا خیلی حواست باشه الآنم به نظرم وقتی اینقدر شک داری ...

افرین همین اب بود پمپاش کرد کنار واژنم که فهمیدم 

چرا امضا منو خوندی فوضول

شما که صد در صد بچه نمیخوایدفعلا طبیعی پیش گیری نکن  کاندوم بزاره ،اصلا ریسک نکن ،فردا یه مشورت از ماما بگیر،اسپرم تا ۵ روز داخل واژن زنده میمونه در انتظار تخمک ،بعیده در دوره تخمک گذاری باشی 

پس اورژانسی بخور حتما

واقعا هرچی میکشم از دست این مردا هست بخدا حالا پریودیم بهم میریزه از یک طرف بچه دوست دارم اما پولشو نداریم ۲ ساله امدیم خونه خودمون یک ماشین پراید گفتیم بخریم بعد بچه انگار قسمت نیست

چرا امضا منو خوندی فوضول

شما که صد در صد بچه نمیخوایدفعلا طبیعی پیش گیری نکن کاندوم بزاره ،اصلا ریسک نکن ،فردا یه مشورت از م ...

بجز کاندوم چه روشی دیگه ای هست 

این شوهر من گوش نمیده بخدا

فردا برم پیش ماما یا زنگ بزنم

چرا امضا منو خوندی فوضول