2777
2789
عنوان

رابطه خطرناک داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 55 پست
واقعا هرچی میکشم از دست این مردا هست بخدا حالا پریودیم بهم میریزه از یک طرف بچه دوست دارم اما پولشو ...

والا منم بچه دوست دارم ولی وقتی پولشو به قول شما ندارم به بچه دوم فکر نمیکنم اصلااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بچه دار هم میشی عزیزم نگران نباش

بگو انشالاه پولدار شم بخدا میبینی همین بچه شد بدبخت میشم توی این بی پولی شاید باورت نشده ولی با کار پیک موتوری چجوری میشه خرجی داد

چرا امضا منو خوندی فوضول

بگو انشالاه پولدار شم بخدا میبینی همین بچه شد بدبخت میشم توی این بی پولی شاید باورت نشده ولی با کار ...

حق داری واقعا عزیزم 

زندگی خیلی سخت شده 

امیدوارم برکت فراوان وارد زندگیتون بشه

والا منم بچه دوست دارم ولی وقتی پولشو به قول شما ندارم به بچه دوم فکر نمیکنم اصلااا

چی بگم والا انشاالله خدا برامون درست کنه چون من خودم توی بی پولی خانوادم بزرگ شدم نمیخوام بچم مثل من بشه

چرا امضا منو خوندی فوضول

حق داری واقعا عزیزم زندگی خیلی سخت شده امیدوارم برکت فراوان وارد زندگیتون بشه

مرسی عزیزم خداروشکر ادم های مهربونی مثل شما هست توی نی نی سایت من اولش میترسیدم تایپ بزنم گفتم الان همه میریزن سرم ماشالا اینجا قبلا برای سوال های زنانه اینا بود الان شده غیبت مادرشوهر اینا

چرا امضا منو خوندی فوضول

کدومش خوبه از کجا باید شروع کنم چجوریه

جوابش پیچیدست مثلا ،چند سالته،تخمدانت سالمه،چند سال بعدد میخوای باردار شی،همسرت توجیه میشه با کاندوم بهترا حداقل هورمون نمیحوری،قرص طولانی مدت خوب نیست با قطعش امکان بارداری بالا میره یا برای طولانی مدت اصلا خوب نیست چون دیگه اکثر دخترا مشکل رحم وتخندان دارند،دستگاه اثر هورمونی نداره ولی  درد سر گذاشتن برداشتن داره شاید این برات بهتره حتما مشاوره بگیر

برو متخصص زنان وبدون خجالت حرفاتو بزن اون درس خونده برای کمک به تو که سالم تر باشی وتحت نظر یه متخصص حرفه ای با سلامت وآگاهی پیش بری چون مشکلات دخترها الان خیلی زیاده مبادا در آینده باعث نازایی ویا سخت باردار شدنت بشه حتما خودتم تو گوگل سرچ کن راه های مختلف رو وبا آگاهی برو