2777
2789
عنوان

چقدر در حق ما خانما ظلم میشه خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 48 پست
تازه بعد فوت همسر قیم و ولی بچه ها پدربزرگ پدری اگه نبود عموی بچه هستیعنی عملا مادرو هیچ میدونن.اجاز ...

این قانون ها دلایل دیگه ای داره عزیزم . چطور وقتی مردی از دنیا میره مهریه ی همسرش گردن خانوادش میمونه؟اینم همونه این قیم بودن پدربزرگ و عمو حکمت خدا بر این بوده که مادر رو بعد از فوت پدر تنها نذارند و هزینه های. و مایحتاج بچه رو گردن بگیرن و بچع بی کس و اواره نشه. حالا اینکه یسریا خبیثن و بچه رو از مادر میگیرن و وحشین بحثش جداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عجیب ترین کامنتی بود که دیدیم

سلامت باشید😅 ما از اشناها داریم که زن و مرد باهم هیج مشکلی ندارند فقط اقا از خانم زده شده به هر دلیلی؛و حاضر به طلاق توافقی. نیست به همین علت که گفتم

والا همین مهریه رو هم یه عده مثل اون دختر بازیگره میگن خیلی زشته همچین چیزی قبول کنیم، واهاهاهایی، درحالی که برای یه زن تو ایران یا یه شوهر عوضی یه پشتوانه محسوب میشه، البته امیدوارم کسی شوهر عوضی گیرش نیاد، ولی زندگی مشخص نمیکنه چی بشه

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

خدا خیرت بده بفرمایید شاهد از غیب رسید منم همینو میگم

داخل ی عنوان هست ک اگ شرایط دیه اس نوشته بشه. ک ما زنا قبلش نمیگیم چی میخایم ی جورایی فقط سکوت ک زود ازدواج کنیم و ازز مجردی خلاص شیم

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
این عجیب ترین کامنتی بود که دیدیم

دقیقا 😂😂😂من طرف چک نوشته بود

حکم جلب ماشینش رو داشتم ب روررر هیچی دستم نیومد بخشیدم

بعد اینا مال اموالشون نصف میشع راحت

داخل ی عنوان هست ک اگ شرایط دیه اس نوشته بشه. ک ما زنا قبلش نمیگیم چی میخایم ی جورایی فقط سکوت ک زود ...

بحث خلاصی هم نیستا ‌‌‌‌.... میدونی کلا ما فقط از جنگ نرم یه چیزی شنیدیم میخوایم ساختار گریز باشیم . نه کفالت مرد رو قبول داریم نه طاقت گردن نگرفتنای شوهرمونو. به هزار زور و خستگی خیلیامون میریم سرکار و حرف و زور از ده تا اقا میشنویم صرفا بخاطر اینکه با طرز فکر خودمون زیر بار زورمند بودن مرد نریم..... بابا خلقته فطرته . زن نازکه گله محبته عشقه مرد تکه گاهه سنگ سخته یقوره!😅😂 حالا هی ما میایم قوانین رو به جای نفع،به ضعف خودمون تفسیر میکنبم بابا نصف این قوانین الهی طلبکارانه است برای زن ها . که زن بره طلبکار بشه از مردش از شوهرش از پدر شوهرش ولی ما دوست داریم اگار بدهکار باشیم😑

دقیقا 😂😂😂من طرف چک نوشته بودحکم جلب ماشینش رو داشتم ب روررر هیچی دستم نیومد بخشیدمبعد اینا مال ام ...

این کاراهم قلقل خودشو داره من پدرم کاسبه و تاحالا بخاطر چک پاس نشده زندانم انداخته پس میشه

تازه بعد فوت همسر قیم و ولی بچه ها پدربزرگ پدری اگه نبود عموی بچه هستیعنی عملا مادرو هیچ میدونن.اجاز ...

دقیقاا 

ما داشتیم واسه سرارین و چیزای دیگه امضای شوهرش رو میخواستن

این کاراهم قلقل خودشو داره من پدرم کاسبه و تاحالا بخاطر چک پاس نشده زندانم انداخته پس میشه

عزیزم میدونم ولی خیلی بدو بدو داشت وکیل پول میخواست

در کل روند قانون مخضوصا برای مهریه و... خیلی اذیت کننده بود حتی برای وکیل هم پول میخواست پس بیخیال شدم

والا همین مهریه رو هم یه عده مثل اون دختر بازیگره میگن خیلی زشته همچین چیزی قبول کنیم، واهاهاهایی، د ...

چرا قبول نکنه

اکه قوانین ینی مال و اموال و بچه و همه چی برابر بشه

مهریه هم نشه اشکال نداره

ولب وقتی انقدر راحت خانمه بعد از یه عمر بچه داری و خونه داری راحت کنار گذاشته میشه چرا نخواد