2777
2789
عنوان

چقدر در حق ما خانما ظلم میشه خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 48 پست
عزیزم میدونم ولی خیلی بدو بدو داشت وکیل پول میخواستدر کل روند قانون مخضوصا برای مهریه و... خیلی اذیت ...

چه برای مهریه و چه خیلی چیز های دیگه از جمله کلاهبرداری خیلی از وکلای زبر دست به جای حق الوکاله درصد از زنده کردن مال رو میگیرن. مثلا میگن الان پول نداری نده من مهریه اتو مالتو زنده میکنم ۵ درصدشو میگیرم ! ووقرارداد میبندی و تمام

چه برای مهریه و چه خیلی چیز های دیگه از جمله کلاهبرداری خیلی از وکلای زبر دست به جای حق الوکاله درصد ...

به منم همینو گفتن مقداری از پول چک رو میخواستن

فکک کنم واسه شروع کار هم میخواستن منم گفتم ولش 

نمیخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قانون ها دلایل دیگه ای داره عزیزم . چطور وقتی مردی از دنیا میره مهریه ی همسرش گردن خانوادش میمون ...

عزیزم انقدر زن ستیز نباش 

درسته که بعضی جوامع در بعضی مواقع دارن به زن به چشم یک ابزار نگاه می‌کنند ولی تو ایران ظلم به زن یک قانون پذیرفته شده است

بعضی وقتا میگم شاید بخاطر همینه که وقتی بعضیها بچشون پسر میشه خوشحال میشنچون میدونن دختر قراره اذیت ...

دقیقا منم به خاطر زجرایی که کشیدم و دارم میکشم دوست نداشتم و ندارم دختر به دنیا بیارم 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
عشقم اول قانون رو کامل بدون بعد ‌. اینجاهم طلاق توافقی کل دارایی بعد از ازدواج نصف میشه ضمنا سر همین ...

شما هیچی از قانون نمیدونی 

تنصیف اموال بعد ازدواج فقط برای وقتی هست که مرد بخواد  برت بکه زنم طلاق میدم 

طبق نظر قاضی 2تا 50 دذصد اموال بعد ازدواج (به غیر ارث)تقسیم میشه اونم مردای ایرانی انقدر خون به جگر زن میکن زن خودش بگه طلاق میخوام

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

این قانون ها دلایل دیگه ای داره عزیزم . چطور وقتی مردی از دنیا میره مهریه ی همسرش گردن خانوادش میمون ...

شما اصلا تو قانون نمی دونی فقط یه حرفی میزنی ...پدر شوهر فقط در صورتی ضامن مهریه هست که امضا داده باشه جدا گانه و حق ولایت با جد پدري هست اموال و ارث بچه ها تا18 دست جد پدري هست نه مادر 

کی گفته  بعد از فوت شوهر مهریه زن به گردن خانواده شوهره؟؟؟!!! 

شوهر که فوت کنه زن از اموال شوهر خودش مهریه رو وصول میکنه نه از اموال پدرشوهر 

مگر اینکه پدر شوهر فوت کرده باشه و از سهم الارث شوهرش توقیف کنه. 

این نیز بگذرد .....
عشقم اول قانون رو کامل بدون بعد ‌. اینجاهم طلاق توافقی کل دارایی بعد از ازدواج نصف میشه ضمنا سر همین ...

طلاق توافقی اسمش با خودشه یعنی زن و شوهر توافق میکنن که چطوری و با چه شرایطی  از هم جدا بشن که اکثر مردها  بدون بخشش تمام مهریه و تمام حق و حقوق زن توافق نمیکنن. 

جایی که شرط نصف کردن دارایی شوهره  شرط ضمن عقد داخل عقدنامه هستش

فقط هم در صورتی که:  ۱-زن ناشزه نباشه 2-طلاق از طرف مرد باشه نه توافقی یا از طرف زن

بنابراین مردی که مال و اموال داره هیچ وقت اقدام به درخواست طلاق نمیکنه و اونقدر زن رو زجر میده تا خود زن درخواست طلاق بده و نصف  داراییش  به زن تعلق نگیره. 

این نیز بگذرد .....
شما هیچی از قانون نمیدونی تنصیف اموال بعد ازدواج فقط برای وقتی هست که مرد بخواد برت بکه زنم طلاق می ...

من میگم مورد داریم توی اطرافمون. وکیل و غیره و ذالک هم مشورت کردن  بر فرض حرف شما هم درست و بنده هم بد متوجه شده باشم هم بازم بهتر از قانونای اونوره که از ترس قانون های خودشون ازدواج هاشون رو ثبت نمیکنند

شما اصلا تو قانون نمی دونی فقط یه حرفی میزنی ...پدر شوهر فقط در صورتی ضامن مهریه هست که امضا داده با ...

ما داریم راجع به قوانین اسلامی حرف میزنیم. مهریه مثل بدهیه برای مرددر ابتدا که از روی اموالش برمیدارن اما به هر دلیل نشد یا نداشت گردن خانوادش هست

کی گفته بعد از فوت شوهر مهریه زن به گردن خانواده شوهره؟؟؟!!! شوهر که فوت کنه زن از اموال شوهر خودش ...

اون که هیچی ... نگفتم اگر داشت باز برید از پدر شوهرش بخواید که😅مثلا مهریه اش اگر از کل دارایی به جا مانده از مرد بیشتر بود اونوقت ... قانون اسلامیه بزرگوار

من میگم مورد داریم توی اطرافمون. وکیل و غیره و ذالک هم مشورت کردن بر فرض حرف شما هم درست و بنده هم ...

کی گفته ثبت نمیکن؟؟؟اینهمه ازدواج د را مریکا ثبت میشه 

بعدم همه زنهای اونجا مشتاق ازدواج رسمی نیستن متاسفانه تعهد دوست ندارن!