2777
2789
عنوان

چقدر در حق ما خانما ظلم میشه خدایی

432 بازدید | 48 پست

از قانون خارج کشور چرا خوشم میاد

چون مال و اموال نصف میشه حتی اگه زنه خونه دار باشه

چون هر چی رو ساختن باهم ساختن دیگهه

اینحا چی حتی نمیتونی بچت رو بعد از طلاق نگه داری

حتی اسمتم به عنوان مادر بچه خیلی جاها اذت نمیخوان

موقع طالاق حتی ممکنه لباسایی که برات خریده رو بگه در بیار همینقدر بی ارزش

یه مهریه گذاشتن انقدر اذیت میکنه شوهره که زنه واسه اینکه از شرش راحت شه و هی نره دادگاه میبخشه

چون عقد جدا شدم قبلا

الان همسرم خیلی مرد خوبیه اما در کل میبینم چقدر به ما ظلم میشه

چیزای زیادی ان چون نوزاد دارم نمیتونم بنویسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه؟ چون اولا زنا پشت هم نیستن از مادر شوهر و عروس بگیر تا دو تا دوست حسود دوما زنا هیچ تلاشی برای گرفتن حقشون انجام نمیدن و حتی یه کارزار هم نمیزنن مثل دادن حق طلاق به زنان...

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

عشقم اول قانون رو کامل بدون بعد ‌. اینجاهم طلاق توافقی کل دارایی بعد از ازدواج نصف میشه ضمنا سر همین قانونی که شما حامیش هستی در خارج از کشور خیلیاشون حاضر به ثبت ازدواجشون نیستن و عین دوست دختر دوست پسرای ما فقط باهم زندگی میکنند و از هم بچه دارمد و هروقت هم بخوان میزنن زیرش یعنی همون مهریه ی دهن سرویس کن هم ندارن

ارث رو بگو  ار ارث پدری که پسرها دو برابر دخترها ارث می برن از  شوهر هم  که بعد از 40.یا 50 سال زندگی مشترک یک هشتم ارث می بریم یعنی هیچی. یعنی بی ارزش بودن زن. بی ارزش بودن یه مادر 

شهادت ما تو دادگاه پذیرفته نیست مگر تحت شرایط خاصی   

این نیز بگذرد .....

تازه بعد فوت همسر قیم و ولی بچه ها پدربزرگ پدری اگه نبود عموی بچه هست

یعنی عملا مادرو هیچ میدونن.

اجازه همه چی حتی عمل سزارین دست شوهره

بعد مرد هزار تا صیغه بدون اذن همسر میتونه بکنه

حق تحصیل و کار و همه چی دست مرده