2777
2789
عنوان

تولد کراشمههه تبریک بگم یا نهههه😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 40 پست
عه جدی؟خب چی بگم پس؟🥲😭

الان بگی تولدت مبارک میره به رفیقاش میگه ، همون ایموجیه 🎉 رو بفرست اینجوری بعدا اگرم بهم نرسیدین یا نسبت به هم سرد شدین خودخوری نمیکنی که چرا بهش پیام دادی چون اینجوری دیگه چیز خاصی نگفتی 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

همون تولدتون مبارک باشه ✨️اگه می خوای هم تهش بنویس اتفاقای خوبی براتون رقم بخوره امسال

نظرت راجع ب این چیه؟

تبریک میگم✨️🎈🎉

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بگی تولدت مبارک میره به رفیقاش میگه ، همون ایموجیه 🎉 رو بفرست اینجوری بعدا اگرم بهم نرسیدین یا ...

خو این خیلییی کمه دیگه.

نظرت راجع ب این چیه؟

تبریک میگم✨🎉

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

خو این خیلییی کمه دیگه.نظرت راجع ب این چیه؟تبریک میگم✨🎉

نه عزیزم هیچی نگو ، باور کن خالی خالی بهتره 

من تولدم بود پسر عموم یدونه از همینا فرستاد 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

نه عزیزم هیچی نگو ، باور کن خالی خالی بهتره من تولدم بود پسر عموم یدونه از همینا فرستاد

مرسی سعیمو میکنم🥲🫠💔

خو این خیلییی کمه دیگه.نظرت راجع ب این چیه؟تبریک میگم✨🎉

حالا اگه دوس داری میتونی بهترشو بگی مثلا : تولدتون مبارک

مرسی سعیمو میکنم🥲🫠💔

هرچی بهش گفتی بعد که جواب داد به منم بگو چی گفته 🤣

حالا اگه دوس داری میتونی بهترشو بگی مثلا : تولدتون مبارک

بدون ایموجی؟

بدون ایموجی؟

آره ، میدونی چرا میگم ؟ چون نمیخوام فکر کنه خیلی صمیمی شدی 

باید خودتو نگه داری 

آره ، میدونی چرا میگم ؟ چون نمیخوام فکر کنه خیلی صمیمی شدی باید خودتو نگه داری

اره دقیقا درک میکنم حرفتو ولی ببین

مثلا بگم: تولدتون مبارک

بدون ایموجی خیلی یجوری نیست؟یکم بداخلاق؟😂😂💔

اره دقیقا درک میکنم حرفتو ولی ببینمثلا بگم: تولدتون مبارکبدون ایموجی خیلی یجوری نیست؟یکم بداخلاق؟😂� ...

نه نیست نباید جوری رفتار کنی که متوجه بشه اگه بهت پیشنهاد بده جوابت مثبته ... کاربر علی ۸۴ رو میشناسی اینجا ؟ با یه دختری در ارتباطه اون چون میدونه دختره جوابش مثبته الان در اومده میگه من از خودم مطمئن نیستم نمیخوام فعلا چیزی بهش بگم و میخوام فعلا همینجوری با هم پیش بریم. 

خب میبینی؟ این عواقبشه 

باید پسره نفهمه که توهم مشتاقی باهاش گپ بزنی باید شک کنه یعنی تو دلش اینجوری باشه که رفتارت نرماله و صرفا تو اونو همکلاسی میدونی تبریکتم فقط بخاطر احترام بوده چون همکلاسیش هستی

نه نیست نباید جوری رفتار کنی که متوجه بشه اگه بهت پیشنهاد بده جوابت مثبته ... کاربر علی ۸۴ رو میشناس ...

اره واقعا کاملا حق با توعه....

نظرت راجع ب این چیه؟تبریک میگم✨️🎈🎉

اون یکی که گفتم صمیمانه تره

یکم حداقل بفهمون که خوشت میاد تا یه حرکتی بزنه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نه نیست نباید جوری رفتار کنی که متوجه بشه اگه بهت پیشنهاد بده جوابت مثبته ... کاربر علی ۸۴ رو میشناس ...

نگم:تبریک میگم؟

همین فقط

اخه ببین تولدتون مبارک یکم خیلی صمیمی هست