2777
2789
عنوان

تولد کراشمههه تبریک بگم یا نهههه😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 41 پست
نگم:تبریک میگم؟همین فقطاخه ببین تولدتون مبارک یکم خیلی صمیمی هست

نه صمیمی نیست ولی اگرم میخوای همون تبریک میگم رو بگو 

ولی ایموجی نذار

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اون یکی که گفتم صمیمانه ترهیکم حداقل بفهمون که خوشت میاد تا یه حرکتی بزنه

اخه کاربر yo میگه نزار بفهمه تو هم مشتاقی☠️باس سرد تر برخورد کنم این پسرا فوری چص میشن

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه صمیمی نیست ولی اگرم میخوای همون تبریک میگم رو بگو ولی ایموجی نذار

ن بابا ایموجی نمیزارم بخوره فرق سرشون متوهما ک نمیشه با اینا مث ادم رفتار کرد

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

ن بابا ایموجی نمیزارم بخوره فرق سرشون متوهما ک نمیشه با اینا مث ادم رفتار کرد

😂😂😔عه عصبانی نشو شاید شوهرت شد

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

یه استیکر بفرست 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

اخه کاربر yo میگه نزار بفهمه تو هم مشتاقی☠️باس سرد تر برخورد کنم این پسرا فوری چص میشن

نه 😂 من که نمیخوام مجبورت کنم خودت هر تصمیمی میخوای بگیر ، آخه اون پسر فقط کافیه یکم راه داشته باشه پیشت که بتونه ارتباط بگیره بنظرم لازم نیست تو اول بفهمونی که ازش خوشت میاد چون ممکنه اون کلا تو این فاز نباشه 

نه 😂 من که نمیخوام مجبورت کنم خودت هر تصمیمی میخوای بگیر ، آخه اون پسر فقط کافیه یکم راه داشته باشه ...

نه خب با حرفت موافقم کلا

آخه اگر اینقدر سفت خودت رو بگیری چجوری بیاد سمتت‌؟؟

به هر حال نظر من اونه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️