2777
2789

دخترا کراشم تولدشه استوری کذاشته اون همیشه اولین نفر استوری هامو میبینه و لایک میکنه و حتی ریپلای هم زده.....من خیلی نادیده میگیرم استوری هاشو یکی در میون میبینم لایک هم نمیکنم الان دیدم  تولدشه استوری کرده.تبریک بگم؟خیلی ساده مثلا:

تبریک میگم✨️🎈

یا مثلا HBD✨️🤍

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط این ایموجی رو بفرست : 🎉

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

با این روندی که پیش گرفتی احتمالا ۱۰۰ سال بعد به نتيجه می رسی😒

یکم شل کن بابا

انگار اون روی تو کراشه

بر عکس شده 

بنویس تولدتون مبارک باشه

اگر صمیمی هستین بنویس تولدت مبارک باشه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

با این روندی که پیش گرفتی احتمالا ۱۰۰ سال بعد به نتيجه می رسی😒یکم شل کن باباانگار اون روی تو کراشهب ...

ن صمیمی نیستیم....هم دانشگاهیمه خب.

چی بگم؟

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

ن صمیمی نیستیم....هم دانشگاهیمه خب.چی بگم؟

عزیزم هر کار میخوای بکنی بکن ولی اون مورد دوم‌رو اصلا نگو خیلی خزه🥲

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

عزیزم هر کار میخوای بکنی بکن ولی اون مورد دوم‌رو اصلا نگو خیلی خزه🥲

عه جدی؟خب چی بگم پس؟🥲😭

ن صمیمی نیستیم....هم دانشگاهیمه خب.چی بگم؟

همون تولدتون مبارک باشه ✨️

اگه می خوای هم تهش بنویس اتفاقای خوبی براتون رقم بخوره امسال

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️