2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم چرا اینجوریه😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 99 پست
به نظرم خواهر شوهرت پیکمی هست وگرنه ادم نرمال هر چی سنش بره بالاتر رابطش با داداشش کم میشه محترمانه ...

بنظر منم نرمال نیس کسی ک اینجوریه .

وگرنه چ دلیلی داره وقتی خودت شوهر داری گیر بدی ب داداشت واسه هرچیزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برادر ندارم نمیدونم حس خواهر به برادر دقیقا چیهولی شاید خب داداشا رو دوست داره دلش میخواد مثل خوا ...

من دایی دارم عین برادر ولی هیچوقت لباسمو نشون ندادم بهشون چون گفتم شاید زنشون دلشون خاسته باشه نتونن بخرن

بی توجهی شوهرشو از داداشاش گدایی میکنه رابطه خاطر برادری سالم چهارچوب داره

یبار رفتم خونه پدرشوهرم اومد.

منو شوهرم هم نشسته بودیم تو اتاق بودیم داشتیم شام میخوردیم .خواهرشوهرم اومد پیش ما نشست ی لباس تنش بود واسه مامانش بود هی میگفت همسایه ها چشمم زدن ب برادرش میگفت.

همسایه اومده بهم گفته چقد لباست بهت میاد الان مریض میشم الان فلان میشم.خدا شاهده شوهرم تا خواستیم بریم خونه ذهنش درگیر خواهرش بود ک مریض نشه چرا چشمش زدن یعنی رید تو شبمون

عقده کمبود حسود دیوونه اصن اسکل بخدا سمه ازش دوری کنید افرین

دقیقا چون خیلی چیزا ازش دیدم.

میرفت پیش برادراش می‌نشست خودشو مظلوم میگرفت چشم خوردن چشمم زدن از بس خوشگلم.خب فارت چیه

من دایی دارم عین برادر ولی هیچوقت لباسمو نشون ندادم بهشون چون گفتم شاید زنشون دلشون خاسته باشه نتونن ...

خب آدما با هم فرق دارن

شما شاید اینطوری فکر میکنی ایشون این فکرو نمیکنه

در کل درگیر این قضیه نباش

گاهی آدما بی غرض کاری انجام میدن

🌷
ترو خدا نریزین روم ولی منو داداش کوچیکم همینجوریم حتی اگ چیز کوچیکم بخرم براش میفرستم اون مجرده من د ...

اون مجرده ولی این برادراش متاهلن زن دارن.خب شاید زنشون بخاد شاید پول نداشته باشن 

چشم رابطه خواهر برادری رو نداری ؟از شما اجازه بگیره ؟یا اینکه منظورت نگاه جنسی هست که این رو دیگه خو ...

والا بعضی برادرا نمیدونن کجا از دست بعضی خواهرشون فرار کنن.

دقیقا چون خیلی چیزا ازش دیدم.میرفت پیش برادراش می‌نشست خودشو مظلوم میگرفت چشم خوردن چشمم زدن از بس خ ...

چی بگم والا شاید کمبود داره شایدم خیلی راحته من با داداشم خیلی راحتم آخه فقط همین دارم ولی مجرده ولی وقتی ازدواج کنه قطعاً خیلی رعایت میکنم 

خب آدما با هم فرق دارنشما شاید اینطوری فکر میکنی ایشون این فکرو نمیکنهدر کل درگیر این قضیه نباشگاهی ...

بی غرض انجام نمیده اتفاقا همیشه هرجا برادرشو دیده عمدا میچسبه بهشون بعد زیرچشمی نگا جاریا میکنه.

چی بگم والا شاید کمبود داره شایدم خیلی راحته من با داداشم خیلی راحتم آخه فقط همین دارم ولی مجرده ولی ...

اره مجرد باشن قضیه فرق میکنه ولی بعضیا عمدا زندگی خراب میکنن