2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم چرا اینجوریه😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 99 پست
همین رو دارم میپرسم ازت موضوع چیه ؟وگرنه که لباس خوشگل بخره و با داداشش و اعضای خانواده در ارتباط با ...

لباس خوشگل نمیپوشه میره لباسای مادرشو میپوشه بعد میشینه روبرو برادرش از دروغ بهشون میگه زن همسایه اومد پیشم بهم گفت چقد لباست بهت بیاد وای چشمم زدن وای مریض شدم چش خوردم.

همیشه کاری میکرد حواس شوهرم ب اون بود ک ی وقت کسی چشمش نزنه همش دوسداشت کاری کنه تو چش برادراش باشه واقعا سخته اگ متاهل باشی درک میکنی .و خیلی چیزایی دیگ ک بیخیال

نه یه برادر مجرد دارم ده روز یکبار شاید یه تلفنی بزنم . تمام به نظر من ما راهمون دوره روابط کمی داری ...

همه ی ادما از خداشونه خانواده شوهر خوبی داشتن ک رفت و آمد داشته باشن ک سالم باشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس خوشگل نمیپوشه میره لباسای مادرشو میپوشه بعد میشینه روبرو برادرش از دروغ بهشون میگه زن همسایه او ...

ببین فکر کنم تازه عروسی و کم تجربه 

اینها خیلی عادی هست 

تک فرزند بودی متوجه این احساسات نمیشی 

دایی و عمو صد سال برادر نمیشه 

من چهل و دو سالمه. اینها اصلا مواردی نیست بخوای خودت رو درگیرش کنی و بهش فکر کنی 

اول تاپیک فکر میکردم میگی موضوع جنسی هست عصبانی شدم  ، چون این موارد چیزی نیست که در دوره شناخت و نامزدی توجه نکنی

ولی میگی جنسی نیست

پس به روابط خواهر برادری کار نداشته باش 

یک عمر همین بودن. از راه رسیدی نمیشه که کل خانواده بخاطر تو تغییر کنند که 

ببین فکر کنم تازه عروسی و کم تجربه اینها خیلی عادی هست تک فرزند بودی متوجه این احساسات نمیشی دایی و ...

من دیگ باهاش در ارتباط نیستم خوشم نمیاد ازش.

کاری کرده بود شوهرم اینقدر حواسش ب اون بود وقتی عقد بودیم شوهرم میومد پیشم میگفت میخام برم خونمون پیش خواهرم.منم میگفتم برو .بنظر من بعضی خواهرا مریضن دیگ نمیدونم چون مادرمم خواهره هیچوقت از این کارا نکرد خودشو ب زور نکرد تو چش برادرا بهشون نگفت من خوبم ققط حواستون ب من باشه زناتونو ول کنین

چرا همش خودشو میخاد نشون برادراش بده.مگه کسی خودشو نشون برادر میده.

ول کن عزیز رو حرفهای جاری اعصاب خودت خورد نکن هر وقت خودت رفتار غیر طبیعی دیدی حساس شو 

هر چند حالا این رفتار اوت خانم هم زیاد اهمیتی نداره واقعا شاید کمبود اعتماد به نفس داره و دوست داره تایید بشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خداکنه نابود بشن چندشای بی وجود بی ذات حرومزاده.اگ برادرا برینن بهشون دیگ ضایع میشن خب برادرا ضایعشو ...

اینجوری حرف نزن واقعا خواهر برادری حرمت داره 

حتی قابل مقایسه با دایی و عمو و عمه نیست ...

برادر نداری ولی 

فکر کن تو چه حسی به پدرت داری برادر هم همونه  

صمیمیت فرق داره

هیچ فرقی نداره بزهر دوتا بچه بیاری یکی بخواد راجع به لچه هات اینجوری فکر کنه میعمی چقدر ادم کثیف و بی وجدانیه 

پس قضاوت نکن