2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65653 بازدید | 434 پست
پسره گلم مامانم میگه اگه زنی دوقلو بچه بیاره بعدش بچه داربشه یا حتما دوقلو میشه یا پسر میشه انشالله ...

به مادر بگید برام دعا کنه عزیزم♥️😍

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

خانما اینی که میگید جاری خوشحال میشه بچه دختر باشه یا پسر واقعاااا فکر مزخرفی هست چرا فکر میکنید انقدر جنسیت بچه شما برا اون مهمه مگه فیلم ستایشه

والا ما سه تا جاری هستیم اصلاااااا برامون مهم نیست جنسیت بچه ها چی بشه دو تا دختر یا دو تا پسر بشه به من یا اونا چه ربطی داره

ولی جنسیت دختر پسر همه دوست دارن از دوتاش داشته باشن

من خودم اولیم پسر بود آرزوم بود دومی دختر شه که شد خداروشکر 

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم مطمئن باش ش خدا جواب دل شکسته تو میده..حق داری دلت بشکنه

فدات بشم ممنون 

انشالله جواب میده 

الانم که بچم دنیا اومده میان طبقه بلا خونه حاریمه میان خونه اون پسر ۳ ساله اونو میبینن بهش کمک میکنن یه سر به بچه ۲ ماهه من نمیزنن همونجوری میرن خونشون

ببخشید که نظر میدمولی شما خیلی اشتباه میکنید که وقتی دلگیر و دل تنگید با بچه ده ساله صحبت میکنید واق ...

جدا زندگی نمیکنن که تو یه خونن کمو بیش از حال هم خبر دارن منم با دخترم درد دل میکنم اونم همچنین مثله یه دوست خدارو شکر که دارمششش

خانما اینی که میگید جاری خوشحال میشه بچه دختر باشه یا پسر واقعاااا فکر مزخرفی هست چرا فکر میکنید انق ...

برا جاریه من انقدر مهم بود که زنگ میزد علایم بارداریمو میپرسید و سرچ میکرد ببینه دختره یا پسر وقتی فهمید پسره دعوا داشت باهام برگشت گف توکه گفتی زیاد میخابی و تنبلی چیشد 😕😕😑😂

بچه ات پسر هست من استخاره باز کردم پسره ؛

الهی که درست باشه ممنون عزیزم زحمت کشیدی

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
جدا زندگی نمیکنن که تو یه خونن کمو بیش از حال هم خبر دارن منم با دخترم درد دل میکنم اونم همچنین مثله ...

باشه

ربطی نداره که

حتی اگر اون بابت مشکلات نگرانه شما باید شرایط رو طوری جلوه بدی که آروم بشه و اصلا ذهنش درگیر هیچ غصه ای نباشه

نه اینکه خودت هم باهاش مشکلات رو مطرح کنی

اون با شما درددل کنه فرق داره قضیه ش

در هرصورت صلاح مملکت خسروان دانند هرجور شما خودت دوست داری رفتار کن

🌷
چیه یاد گرفتید تاج و تخت تاج و تخت حالا بگیم دختر میخوایم کسی جبهه نمیگیرهعزیزم تو شرایط من نیستی پس ...

والا فقط شما نیستی خیلی ها دوست دارن بچشون پسر باشه انگاز امپراطور یک سرزمین بزرگن می‌خوان وارث و شاه داشته باشه سرزمینشون