2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65664 بازدید | 434 پست
من نمی‌دونم چرا همه دنبال پسرن، تاج و تختتون زمین افتاده میخواید واگذار کنید و پسرتون رو شاه کنید ؟

چیه یاد گرفتید تاج و تخت تاج و تخت 

حالا بگیم دختر میخوایم کسی جبهه نمیگیره

عزیزم تو شرایط من نیستی پس لطفاً قضاوت نکن 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
حالا هرچی بدجنسی دیدم از مادرشوهر خواهر شوهر بوده اطرافم پدرشون از با عروس مهربونن واقعا این چه مرد ...

از مادرشوهرم کم حرفا نشنیده بودم از کل اطرافیانش حرفا شنیدم ولی خودمو زدم به اون راه ولی این حرف پدرشوهر انقدرررر منو سوزوند که حد نداشت در کل آدم بدی نبود نمیدونم چرا اینجوری کرد خودشم خیلی پسر دوسته حالا نمیدونم له خاطر دختر بود یا چی هرچی هم باشه حق نداشت بهم اینجوری بگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم دوتا دختر داشت حامله شد همه میگفتن خدا کنه پسر باشهخودش هم پسر میخاستزد دختر شداوایل یکم نارا ...

یه جاری منفور دارم دو تا پسر. داره از خداشه بچه ام دختر باشه 

هوووووف

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
چیه یاد گرفتید تاج و تخت تاج و تخت حالا بگیم دختر میخوایم کسی جبهه نمیگیرهعزیزم تو شرایط من نیستی پس ...

بالا ترم گفتم کسی که پسر داشته باشه و دعا کنه دختر بخواد همه میگن اخی.. عزیزم...اره دختر شیرینه.. و فلان 

ولی کافیه کسی پسر بخواد بد میدونن انگاری

یه جاری منفور دارم دو تا پسر. داره از خداشه بچه ام دختر باشه هوووووف

خاک تو سرش زنیکه عوضی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

عجب بعد خانواده شوهر من عشق دختر هستن من بچه اولی پسر شد وای که چقدر دختر دختر میکردن جاری هام الان خودشون هلاک کردن از بس گفتن خدا به هر کس دختر نمیده الحمد الله یه دونه دختر دارم اگه نداشتم چیکار میکردن 😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مطمئن باش جوابشو خدا میده

انشا اللههههه جیگرتو سوزونده هر روزو شب به فکر حرفاشم‌همش تو گوشمه بهم ماه اخرکه بودم همون شب گفت بهم ک و ن پسرم دهن پدر مادرت خییلی حرفا خیلی از خدا من الان دو ماهه زایمان کردم ولی یه لحضه هم حرفاش از یادم نمیره هر روزو شب میگم خدایا پس کی تقاص منو بچمو میگیری بلکه این دلم یکم آروم بشه

یه جاری منفور دارم دو تا پسر. داره از خداشه بچه ام دختر باشه هوووووف

گلم استرسم نداشته باش استرس بدتره 

راستی ازمایش تشخیص جنسیت با اب  کلم قرمزم با ادرارم خیلی درسته 

پسر باشه ابی میشه اب کلم 

دختر باشه بنفش یا صورتی میشه