2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65664 بازدید | 434 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ببخشیدااگه اول شما ارضا شدی شک نکن پسره حتما

یادم نیست خواهر

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
شوهرت وایساده نگاه کرده اونوقت.خدا ازش نگذره بددهن ه چقدر عقده ای

اره همشو پیش شوهرم گفت با شوهرم همون روز دعوای خیلی بدی کرده بودیم اونام از اون طرف اومدن شوهرمم با اونا قاطی شد هر چی خواستن بهم گفتن منم به هیچکدوم از حرفاشون جواب درست حسابی ندادم یه جوری وا نمود کردن که انگار من مقصرم 

عزیزم حالا ۱ سالو نیمشونه بزار بزرگ بشن ببین چی میشن بخدا من حرفایه دلمو که میگیره به دختر بزرگم که ...

ببخشید که نظر میدم

ولی شما خیلی اشتباه میکنید که وقتی دلگیر و دل تنگید با بچه ده ساله صحبت میکنید واقعا تاثیرش مخربه روی روان بچه

اینکه بچه رو سنگ صبور بدونن غلطه

اینکه میگن دختر خوبه چون دلسوز و غمخواره اشتباهه

اصلا نباید بچه چه دختر چه پسر گوش شنوای مشکلات ما باشن  

🌷
خدا حفظش کنه خب ببین همین حستو فک کن کسی که پسر نداره داره

میدونم ولی گلم خب خدا حتما صلاح بنده هاش بهتر میدونه من الان دوتا پسر دارم یه دونه دختر نمیدونم خب چون از هر دو دارم نمی تونم شاید درک کنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره فقط شش هفته ۱۲۲ بود توی ده هفته فقط نوشت سالم و نرمال ولی کلا ضربان قلب قطعی نیست عزیزم

برا چن هفتس؟سونو؟۱۲؟میخوره دختر باشه هر چی بود تگم کن بگو باشه دوهفته دیگه مشخص میشه بری سونو فقط جنسیت بگی هزینشم زیاد نمیشع

عدد بتای آزمایشتون چنده گلم؟ بعد چند روز تاخیری از پربود آزمایش دادین؟

مستقیم رفتم سونو 

شش هفته بودم قلبش میزد

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

پسره گلم مامانم میگه اگه زنی دوقلو بچه بیاره بعدش بچه داربشه یا حتما دوقلو میشه یا پسر میشه 

انشالله حتما پسره 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
برا چن هفتس؟سونو؟۱۲؟میخوره دختر باشه هر چی بود تگم کن بگو باشه دوهفته دیگه مشخص میشه بری سونو فقط جن ...

گفتم که ده هفته 

چطور میخوره دختر باشه