2777
2789
عنوان

چند وقته حال روحیم خیلیییی بده

82 بازدید | 15 پست

دو هفتس اگه اشتباه نکنم حال روحیم به شدت بده 

خیلی ناراحتم و همش دلم خالی میشه استرس دارم 

دو هفته پیش فک کردم بخاطر پریود و پی ام اسه 

ولی پریود اومد و رفت هنوزم حالم بده 

تو آیینه نگاه میکنم چشام غم داره یعنی قشنگ از تو چشام میتونم بفهمم هیچوقت تا حالا این شکلی نبود چشام 

از وقتی هم دانشگاه میرم عزت نفسم بیشتر اومده پایین و حس بی ارزشی و بی عرضگی بیشتری دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تو که خوبی حداقل بدنت سالمه برو بیرون قدم بزن من لگنم شکسته افتادم تو تخت افسردگی گرفتم از درد ن ...

عزیزم انشالله هرچه زودتر سلامتیت رو به دست بیاری ❤️

من چون میرم دانشگاه سه روز از هفته کلی بیرونم ولی حالم بدتر میشه که بهتر نه 

عزیزم انشالله هرچه زودتر سلامتیت رو به دست بیاری ❤️من چون میرم دانشگاه سه روز از هفته کلی بیرونم ولی ...

قدر بدون بخدا روزهای تو آرزوی منه منم دانشجو ام الان که لگنم شکسته نمیتونم برم دانشگاه به چند تا از استادام پیام دادم گفتن حذف کنم درسشون رو ،تو این حال روحیم ببین چطور با من رفتار میکنن مگه من خواستم بشکنه 

مگه تو دانشگاه چی شده که حالتو انقدر بد کرده؟چه مقطعی هستی؟

مال قبل از دانشگاهه این حالم 

دو هفتس اینجوری شدم ولی یه هفتس میرم دانشگاه 

ولی درکل احساس بی ارزشی و بی عرضگی زیادی دارم 

حس میکنم نمیتونم با دیگران ارتباط بگیرم 

شخصیتم پوچه و هیچی نیستم همه از من بهترن و من بی عرضم و هیچکس از من خوشش نمیاد 

وقتی استرس میگیرم بدتر خودم رو سرزنش میکنم که هیچکس مثل تو نیس 

و خیلی هم ناراحتم 

به سن من که رسیدی ،میفهمی الان بهترین روزهای زندگیته

خدا منو ببخشه خودش می‌دونه که کفر نمی‌گم 

ولی خیلی دوست دارم بمیرم و برم تو بغل خودش 

حس میکنم نمیتونم تو این دنیا 

قدر بدون بخدا روزهای تو آرزوی منه منم دانشجو ام الان که لگنم شکسته نمیتونم برم دانشگاه به چند تا از ...

درسته گلم بعضیا خیلی بی درکن 

ولی مشکل من چیزی دیگه اییه

مال قبل از دانشگاهه این حالم دو هفتس اینجوری شدم ولی یه هفتس میرم دانشگاه ولی درکل احساس بی ارزشی و ...

همدردیم منم این حس رو دارم خودت رو سرگرم کن مهمونی برو با دوستات تلفنی حرف بزن  

دست و دلم نمیره به این کارا همشم بدی های دیگران یادم میاد که در حقم کردن

منم حس متفاوت بودن دارم راستش زیاد نمیتونم با بقیه ارتباط بگیرم چون عقایدم با بقیه فرق داره در زندگی هدف هام متفاوته و اینکه بقیه درک نمیکنن مثلا روزی که لگنم شکست یادمه اون لحظه گریه کردم و بقیه من رو مسخره کردن که با این سن گریه میکنم ولی من بخاطر شکستگی گریه نکردم بخاطر اینکه چرا من همش بدبیاری میارم گریم گرفت آدما بی درک شدن تو اون حالت من رو خیلی مسخره کردن حق داری 

منم حس متفاوت بودن دارم راستش زیاد نمیتونم با بقیه ارتباط بگیرم چون عقایدم با بقیه فرق داره در زندگی ...

عزیزم چقدر بد و واقعا چقدر بی درکن بعضیا 

من مطمئنم خیلی زود رو پا میشی دوباره دختر معلومه خیلی قوی هستی