2777
2789
عنوان

چطوری درس های دانشگاه رو بخونم

77 بازدید | 13 پست

ترم اولی هستم و دانشگاه مثل مدرسه دبیر نیست که بالا سرمون باشه پرسش و..فقط یک امتحان هست امروز هم روز اولم بود درس بشدت سنگین بود اقتصاد خرد داشتیم ۳۱ صفحه از جزوه رو تو یک روز درس داد الان من چطوری بخونمش تقسیم بندی کنم یا  همه رو یک جا ؟؟

خیلی مطالب زیاد هست هم خواندنی داره هم جدول و مسائل از الان نخونم به امتحان ها نمی رسم ترم اول هم دیر شروع شده کلاس ها دیگه بدتر رو دور تند درس میدن استاد ها تجربه ای دارید بگید چیکار کنم 

دلم نمی خواد بیوفتم درسی رو 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

مگه قراره دانشگاه هم درس بخونیم؟🤣🤣🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه قراره دانشگاه هم درس بخونیم؟🤣🤣🤣🤣🤣

پس چی فکر کردی نخونی میوفتی باید دوباره اون کلاس رو بری تازه درس ها هم از مدرسه هم سخت تر هست خیلی حجم زیادی داره ولی فضا و جو خوبی داره 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

پس چی فکر کردی نخونی میوفتی باید دوباره اون کلاس رو بری تازه درس ها هم از مدرسه هم سخت تر هست خیلی ح ...

اونوقت من: بخون سه سالو بعدش دیگه عشق و حاله🤣🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

من همیشه سر کلاس چکنویس مینوشتم بعد میومدم خونه خیلی کند پاکنویس میکردم یه دور دوره میشد برام 

تو کل سالهای تحصیلم فقط دوبار درسارو سر کلاس دو تا استاد متوجه شدم وگرنه هیچوقت اصلا دقت نمیکردم استادا و معلما چی میگن 

شما هم حسابداری وای منم فردا روز اولمه استرس دارم اقتصاد خرد هم دارم توی برنامم سخته قابل فهمه ؟

من امروز روز اولم بود اره عزیزم حسابداری بودم فقط اقتصاد خرد داشتم برای من پیچیده بود راستش یک سری مطالب استاد می گفت من نمی فهمیدم منظورش رو ویس استاد رو حتما ظبط کن خودم هم ظبط کردم صداش رو چون تو کلاس سریع استاد یک نکته رو می گه شاید  نتوانی بنویسی ویس رو میتونی گوش بدی بعدا نیاز میشه استرس هم نداشته باش جو خوبی داره 

من همیشه سر کلاس چکنویس مینوشتم بعد میومدم خونه خیلی کند پاکنویس میکردم یه دور دوره میشد برام تو کل ...

مرسی عزیزم اره منم حقیقتا با این که ردیف اول نشسته بودم و گوش میدادم متوجه نشدم زیاد سخت بود برام باید خودم جزوه رو بخونم 

من یه برنامه ی دوماهه ریختم برا خودم

به توصیه اموزش دانشگاهمون هم این ترم چون وقت نیست فقط ۱۲ واحد برداشتم

هر درس رو هفته ای ۳۰ صفحه ازش میخونم

روزنامه وار میخونم چون امتحانای ما تستی و سراسریه

تشریحی و طبق جزوه استاد نیس

کتابای طلایی منبع درسیمون رو هم خریدم برا شب امتحان جمع بندی کنم

البته من حقوق پیام نورم

روال دولتی و ازاد متفاوته فک میکنم

درکل از الان کتاباتو تقسیم کن مثلا چند تا فصله چندتا صفحه اس

هر روز مرتب چند صفحه بخون

مرسی عزیزم اره منم حقیقتا با این که ردیف اول نشسته بودم و گوش میدادم متوجه نشدم زیاد سخت بود برام با ...

من تو کارشناسی میشه گفت شب امتحانی بودم شب امتحان که میگم تدارکش از یه ماه قبل امتحان منظورمه

ولی اگه میخوای سنگین نشه هر روز یه نگاه بنداز به جزه 

بعد اگه ترم اولی از ترم بالایی ها کمک بگیر

مثلا رشته من جوری بود که تا نمینوشتی یاد نمیگیرفتی ممکن بود بری سر جلسه مغزت هنگ کنه 

یادش بخیر من اقتصاد خرد و کلان رو مجازی پاس کردم 🤣🤣

همه رو تقلب کردیم بچه ها پول میدادن یکی سوال ها رو جواب میداد عالی بود. و بقیه ترم هایی که حضوری شدیم سر کلاس جزوه می‌نوشتم موقع امتحان از روی جزوه می‌خوندم 

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
من یه برنامه ی دوماهه ریختم برا خودمبه توصیه اموزش دانشگاهمون هم این ترم چون وقت نیست فقط ۱۲ واحد بر ...

من از شانس گندم مدیر گروه برام ۲۰ واحد برداشته همین ترم اولی این طور که استاد می گفت نمره نمی دم به کسی هر کاری هم کنید منم الان ترسیدم چون خیلی هم سخت بود باید حتما بخوانم خیلی امیدوارم بقیه دروس آسون تر باشه اره منم همین کار می کنم مجبورم هر روز بخونم 

من تو کارشناسی میشه گفت شب امتحانی بودم شب امتحان که میگم تدارکش از یه ماه قبل امتحان منظورمهولی اگه ...

اره هر روز میخونم بهتر هست چون ۲۰ واحد برداشتند برام هیچ جوره نمیشه شل گرفت 

یادش بخیر من اقتصاد خرد و کلان رو مجازی پاس کردم 🤣🤣همه رو تقلب کردیم بچه ها پول میدادن یکی سوال ها ...

😂😂😂😂///عجب من دوران راهنمایی مجازی بودم تقلب می کردیم ولی پول نمی دادیم به بقیه 😐😂