2777
2789
عنوان

شوهرم بدش میاد با خانواده ام ارتباط دارم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 36 پست
خب نمیشه که هر روز دعوا کرد

مردا خیلی زود از دعوا خسته میشن پنهون‌کردن اشتباه خیلی 

باید سعی کنه با سیاست هی لو نده چی گفتن هی بپیچونه حرفای بینشون اگ‌دعوا هم بشه مردا یبار دعوا کنن صداشون میره بالا دوبار دعواکنن صداشون میره بالا یکم‌بگذره کم‌میارن ببینن طرفشون چقدر پافشاری داره اعصابشون هربار بهم میریزه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اینجوری پنهونی ب چ درد میخوره اون‌فکز میکنه فلانی براش خانوادش مهم‌نیست چرا خودشون اسم‌خانوادشون‌میا ...

دقیقا والا منم با پدرش کم مشکل ندارم اما باهم تو یه خونه زندگی میکنیم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه، منظورم این بود که گاهی خانوما واقعاً از مرد انتظار دارن با خانوادش قطع رابطه کنه چون اینا خوششون ...

با بقیه کار ندارم اما تو زندگی خودم والا منم کم از دست پدرش نکشیدم اما با هم تو یه خونه ایم کنار اومدم باهاش اما اون چشم دیدن ارتباط منم با خانواده ام نداره تازه اصلا خانواده ام خونمون نمیانا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

مردا خیلی زود از دعوا خسته میشن پنهون‌کردن اشتباه خیلی باید سعی کنه با سیاست هی لو نده چی گفتن هی بپ ...

قلق آدما فرق داره والا شوهر من تا قیامت حوصله کش دادن یه بحثو داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

با بقیه کار ندارم اما تو زندگی خودم والا منم کم از دست پدرش نکشیدم اما با هم تو یه خونه ایم کنار اوم ...

مقابله به مثل کن‌. اگر در یک ساختمونی و همسایه هستید، خیلی نرو خونشون. مثل خودش باهاش رفتار کن. 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

مقابله به مثل کن‌. اگر در یک ساختمونی و همسایه هستید، خیلی نرو خونشون. مثل خودش باهاش رفتار کن.

با مادرش خوبم خیلی هم کمک حالمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80