2777
2789
عنوان

شوهرم در مورد شغل بابام میگه تن‌پروری

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 92 پست
میبینم ک حقوق شرکت نفت باسن شوشو رو بد سوزونده🤭

بی عدالتی کیف و خوشحالی نداره. ننگه.ما اصفهانیم . خیلیا رفتن تو فولاد و پالایشگاه با بهترین حقوق و ماشین و... استخدام شدن فقط با پارتی. و افرادی هم مهندس و درس خونده راهشون ندادم چون پارتی نداشتن. بی عدالتی محض. اگه راست میگن با آزمون برن نه پارتی. این همه فرار مهندس‌ها از کشور یکیش این پارتی بازیهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهر منم باز نشسته هست ریس شرکت نفت بوده چهارتا خونه دوتا زمین دوتاماشین داره بابای منم کارگره ی ...

به جان بچم پوست تخمک به نا ندادن حتی پول جعبه شیرینی خواستگاری شوهرم داده تا هرچی خرج داشتیم تا الان پسرش دیپلم بود زن گرفت خرج دانشگاهیم نداده 

کسی که تخصص و سواد اون کارو داشته باشه باید بیاد رو کار

آفرین دقیقاً بعدش هم اون پول خوردن نداره فکر کن بچه ی مردم که تنها پناهش خداست شب و روز تلاش کرده به جایی برسه بدون هیچ حمایتی بعد خدارو خوش میاد من بچه ی خودمو به خاطر جایگاه شغلی که انتخاب کردم بیارم سر کار بدون اینکه بچه ام زحمتی کشیده باشه ؟! بعد هم آدمی که با پارتی بازی بره سرکار دو قورتو نیمشم باقیه پرو میشه ولی کسی که تلاش کرده قدر می‌دونه.

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

الان یکی از کاربر ها ازم پرسیده تو خودت بچه ات بیکار باشه می‌بری جات کار کنه گفتم نه بلکه حق کسیه که ...

حرف که باد هواست . تا تو موقعیتش قرار نگیری 

نمیشه انقد مطمئن حرف زد . 

اون لحظه ام بینم همین حرفو میزنی 

آره دیگه وقتی بدی حاکم شد نتیجه ای جز این نداره آبجی :)

ما اصفهانیم .همه مردم نفرین میکنن خصوصا اون درس خونده ها . میگن ما که راضی نیستیم از این بی عدالتی. طرف این همه درس خونده راهش ندادن چرا چون پارتی نداشته. 

اینقد شعار ندید همه هرکسی باشه خانوادشو میبره اگه کارایشو داشته باشه نگین ن ک دروغ محض

چرا فک میکنین همه مثل خودتونن ؟؟

من هیچ وقت بخاطر دنیای دیگران آخرت خودمو تباه نمیکنم 

هر کی لیاقتشو داشته باشه باید بره سر کار نه با فامیل بازی 

حرف که باد هواست . تا تو موقعیتش قرار نگیری نمیشه انقد مطمئن حرف زد . اون لحظه ام بینم همین حرفو میز ...

نه من خدارو قبول دارم خودم توی زندگیم از هیچ پارتی استفاده نکردم در اوج سختی ها ... پس خدا هست و ناظره این دنیا گذراست و خدا میگه : هرکس به خدا توکل کنه خدا براش کفایت می‌کنه .

از حرام دوری کنم به بهترش میرسم .

به عواقبِ کارهات فکر کن(: