2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرتون کورتاژ شد.چند ماه بعد باردار شد

خواهر من توماه نهم بارداری بچش تو شکمش مرد،یه بارم تو ماههای اول اینجوری شد که کورتاژ کرد،رفت تحت نظر دکتر برادران،ایشون علت سقط ونمی دونست ولی خیلی ازمایشات وچکاب بهش داد وامپول هایی از اول بارداری بهش داد که روی شکم می زد همه کسایی که سقط می کنن باید اون امپولارو بزنن،بعد از سقط معمولا می گن سه ماه صبر کنین تاباردار شین ولی خواهر من دوماه بعدش باردار شد ،کلا دکتر وسواسی وخوبی برو تحت نظرش باش ،خواهرم تحت نظر ایشون دوتا بچه آورد ،در ضمن سقط های مکرر باعث حاملگی خارج از رحم میشه و خوب نیست

خواهر من توماه نهم بارداری بچش تو شکمش مرد،یه بارم تو ماههای اول اینجوری شد که کورتاژ کرد،رفت تحت نظ ...

خواهرتون رو دکتر بهش اجازه داد دو ماه بعد اقدام کرد؟جنسیت بچه ش چیه عزیزم

خواهرتون رو دکتر بهش اجازه داد دو ماه بعد اقدام کرد؟جنسیت بچه ش چیه عزیزم

نه معمولا دکترا میگن سه ماه صبر کنین خودش از لحاظ روحی داغون بود اقدام کرد شما بلز به حرف دکتر بکنین دوتایی پسرن ،خواهر من مشکل نازایی نداشتن سقط میشد

نه معمولا دکترا میگن سه ماه صبر کنین خودش از لحاظ روحی داغون بود اقدام کرد شما بلز به حرف دکتر بکنین ...

از خواهرتون میتونین بپرسین داروی تقویتی دکتر چی داده بودن بعد سقط استفاده کردن.

[QUOTE=400672848]از خواهرتون میتونین بپرسین داروی تقویتی دکتر چی داده بودن بعد سقط استفاده کردن.[/QUOTEفکر نکنم دارویی داده باشن شما باید بری تحت تظر دکتر اول علت سقطتون مشخص شه واز قبل بارداری تحت نظر باشی چون امکان داره بارداری های بعدی هم سقط باشه قبل اقدام تخت نظر باش