2777
2789
عنوان

شوهرم در مورد شغل بابام میگه تن‌پروری

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 92 پست
باشه جانمشما همسرت به خانوادت توهین کرد بهش بگو حق داری و سکوت کن

هیچ توهینی نکرده شوهر این خانم اصلا میشه بگی کجاش توهین بوده؟ اینکه گفته با پارتی بازی خانوادت رو بردی سرکار میشه توهین؟ منم شوهرم به خانوادم توهین نمیکنه شما نگران نباش

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگفتم پدرشون با پارتی بازی استخدام شدن گفتم پارتی بازی کردن اونم برای ۴ نفر .دور از جون که نگفتن ...

تازه یه چیزی هست که پدر بعد بازنشستگی پسرش می‌ره جاش کار می‌کنه. انگار نفت و فولاد پشت قباله شونه. والا مال همه مردمه. 

کجا گذشته؟ هست هنوز

توی کشوری مثل ایران که بیکاری و تورم و بدبختی حاکم شده باید اونی که زور می‌زنه برای پیدا کردن کار به جایی برسه نه کسی که آماده بفرما برو سرکار .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

هیچ توهینی نکرده شوهر این خانم اصلا میشه بگی کجاش توهین بوده؟ اینکه گفته با پارتی بازی خانوادت رو بر ...

اهان اون قسمتو نخوندم

درسته حرف شما ولی بازم حق نداره اینطوری درمورد پدرش صحبت کنه

مشخصه همسرش دنبال تخلیه حرصش بوده و تاپیکی که میخواسته روهم پیدا کرده

توی کشوری مثل ایران که بیکاری و تورم و بدبختی حاکم شده باید اونی که زور می‌زنه برای پیدا کردن کار به ...

عزیزم من مفهموم رسوندم شما نگرفتی نمیتونم بیشتر بازش کنم تعلیق میشم ولی سن ات کمه داری اشتباه میکنی به نظرم کمی دورتر ببین

پدر شوهر منم باز نشسته هست ریس شرکت نفت بوده چهارتا خونه دوتا زمین دوتاماشین داره بابای منم کارگره یه خونه به زور داره مادرشوهرم نیگه بابات عرضه نداشته برا شما جیزی پس انداز کنه آدم ناراحت میشه

عزیزم من مفهموم رسوندم شما نگرفتی نمیتونم بیشتر بازش کنم تعلیق میشم ولی سن ات کمه داری اشتباه میکنی ...

سنم هر چقدر هم کم باشه خداروشکر با پارتی بازی موافق نبودم ؛ خدایا شکرت .

به عواقبِ کارهات فکر کن(: