2777
2789
عنوان

شوهرم در مورد شغل بابام میگه تن‌پروری

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 92 پست
شوهرم میگه شایسته سالاری جاشو داده پارتی سالاری 🙁

حرف حق رو زده. من اصفهانم واقعا حق رو گفته. شوهر خواهرم فوق لیسانس گرفت راهش ندادن چون پارتی نداشته. ولی پسر برادر یکی از کارکنان اونجا اومد استخدام رسمی شد بلافاصله بعد سربازی با مدرک دیپلم . الان بهترین درآمد و ماشین و خونه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فک میکنین همه مثل خودتونن ؟؟من هیچ وقت بخاطر دنیای دیگران آخرت خودمو تباه نمیکنم هر کی لیاقتشو د ...

خودمون؟ماها داریم از اینا میخوریم خودمون؟من همه خانوادم شغل ازاد دارن شوهرم بیکاره چون همه با پارتی رفتن.فقط میگم دروغ الکی شعار ندید همین

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

منم به این نتیجه رسیدم 😔

اینکه شوهرت سوخته و بی‌احترامی میکنه ک واضحه 

همین کار اگ برای تو بود بابات میشد تاج سر شوهرت 

ولی کاش بابات اول ب فکر بچه خودش می‌بود تا داداش زنش و داداش خودش

بی عدالتی کیف و خوشحالی نداره. ننگه.ما اصفهانیم . خیلیا رفتن تو فولاد و پالایشگاه با بهترین حقوق و م ...

ما ام اصفهانیم ایشابا خدا ب من ی شوهر شرکت نفتی بده😂💔

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

اینقد شعار ندید همه هرکسی باشه خانوادشو میبره اگه کارایشو داشته باشه نگین ن ک دروغ محض

شغل آزاد باشه چرا که نه اما شغل دولتی و کسی که برای استخدام تلاش کرده ظلمه .

من الان داداشم رستوران داره میتونم برم صندوق دار بشم .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

من آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کرده بودم آزمون کتبی قبول شدم دو نفر کارنامه سبز شدیم قرار بود از بین ما یه نفر قبول نهایی بشه یکی از دوستای همسرم گف برا مصاحبه پارتی جور کنین من و شوهرم گفتیم اصلا همچین کاری نمی‌کنیم من میخام ۳۰ سال اون پولو بیارم خونه بخورم چجوری حق کسی دیگه رو بخوریم به هیچ کسی سفارش نکردیم خودم توکل بر خدا کردم رفتم مصاحبه خدا را شکر قبول نهایی شدم 

من آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کرده بودم آزمون کتبی قبول شدم دو نفر کارنامه سبز شدیم قرار بود ...

خداروشکر واقعاً خوشحالم ؛ خدا خودش میگه : هرکس بر خدا توکل کند خدا برای او کفایت میکند :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(: