2777
2789
عنوان

یعنی حتما باید ادم گناهی چیزی کرده باشه که بچش مریض بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 87 پست
هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو ائمه هم قدرتشونو از خدا گرفتن پس معتقد باش🤍✨

خدا هم بچه من شفا بده هم استاتر

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میدونم این حرفم الانم بی فایدس ولی وقتی ادم میدونه همچین ژنی داره نباید بچه دار شه منم همین تصمی ...

من بچه اولم سالم بود نمیدونستم که همچین مشکلی دارم بعد از ۵ سال که مشکل پسرم فهمیدم متوجه شدم وگرنه مگه دیونه بودم همینجوری بچه بیارم

دکتر چی هست تهران نیستم ولی میتونم ببرمش چندبار زمایش خون کامل آندوسکوپیسونوگرافیعکس از روده هاش همه ...

فوق تخصص گوارش کودکان 

ازپزشکان مرکز طبی هست مطبشم همون اطرافه 

یه دکتر باسواد و ماه و خوش اخلاق

میتونی تو سایت پذیرش ۲۴ فکر کنم نوبت تلفنی بگیری با خودش صحبت کنی بهت میگه چکار کنی

ادم مذهبی نیستم ولی از دکتر ها ناامید شدم بخدا بچه م خوب بشه فقط ...

متوجه شدم مذهبی نیستی

اما شما که میخوای بری با علم برو نتیجه میگیری این دعوت امام حسین برای شماست وگرنه اصلا حتی به ذهنتم خطور نمیکرد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
فوق تخصص گوارش کودکان ازپزشکان مرکز طبی هست مطبشم همون اطرافه یه دکتر باسواد و ماه و خوش اخلاقمیتونی ...

چند بار پیش متخصص گوارش کودکان بردم 

بازم ممنون عزیزم حتما باهاشون صحبت میکنم خدا خیرت بده

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
متوجه شدم مذهبی نیستیاما شما که میخوای بری با علم برو نتیجه میگیری این دعوت امام حیین برای سنایت وگر ...

دعا کن برامون شاید دعای شما گرفت 

دلم روشن ولی ...

زنده باشی انشالله سبب خیر بشم

انشالله عزیزم 

دعا کن برامون شاید دعای شما گرفت دلم روشن ولی ...

چشم من دعا میکنم

منتها بدون خودتم دعا کنی قشنگ جوتبت رو میدن 

بخصوص الان امام زمان ما حضرت مهدی متوسل شو بی برو برگرد جوابت رو میده اما قدر بدون و قدم برا ظهورش بردار

من سرطانی دیدم الحمدالله درمان شد شفا گرفت

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

عزیزم هرکی مریض میشه که حتما نباید کافر باشه که مریض شده 

اگه اینجوری بود که هیچ مسلمونی اصلا هیچوقت مریض نمیشد دیگه فقط مریضی مختص گناهکار ها میشد 

بدون که خدا بنده هاش رو همه جوره امتحان میکنه با مریضی و بی پولی و پولداری و خیلی چیزای دیگه 

به خدا توکل کن انشاالله که خدا به بچه ت شفا بده 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵