2777
2789
عنوان

یعنی حتما باید ادم گناهی چیزی کرده باشه که بچش مریض بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 87 پست
[QUOTE=400115597]خیلی دردناکه و هیچ کلمه‌ای نمی‌تونه عمق ناراحتی‌ت رو توصیف کنه 💔 می‌دونم دیدن رنج ...

بگردم🥲

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻‍♀|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست🤾🏻‍♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻‍♀️|آشپز👩🏻‍🍳|شماره‌دوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻‍♀️

نه .وگرنه خیلی آدمای خوبی ام وحود دارن که بیمار میشن . یا شکست میخورن. یا هر چیزی .و ادمای گناهکا ...

اره واقعا وقتی آدم های دورم میبینم که ظلم کردن سالم هستن میگم خدایا چرا واقعا اینجوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه دلم روشنه ان شاءلله جواب میگیرید حرم امام رضا هم ببرید:)

امام رضا سال پیش بردم 

اونجا آنقدر حالش خوب بود 

قشنگ غذاش میخورد حالش بد نمیشد 

10 روز دیگه میبرمش کربلا

دعا کن. براش 

بچه حسرت ب خوردن 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
بیماری دوشن داره ۸ سالشه

عزیزم.... رفتم تحقیق کردم خیلی براش ناراحت شدم انشااالله خدا شفاش بده از امام زمان بخواه اون خیلی مهربونه .... خدا به دلت صبر و آرامش بده توام خیلی سختی کشیدی انشاالله خدا سلامتیشو میده میای تاپیک معجزشو اینجا میزنی

اره واقعا وقتی آدم های دورم میبینم که ظلم کردن سالم هستن میگم خدایا چرا واقعا اینجوریه

اره . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کدوم شهری ببر تهران پیش دکتر پژمان روحانی خوب میشه

دکتر چی هست 

تهران نیستم ولی میتونم ببرمش 

چندبار زمایش خون کامل 

آندوسکوپی

سونوگرافی

عکس از روده هاش 

همه رو بردم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
دختر ۸ ساله منم همش مریض هرچی میخوره استفراغ میکنهی دکتر میگه معده شه یکی میگه روده شه۸ سال داره دار ...

شما که میخواد ببری چرا میگی اعتقاد ندارم 

من پیشنهاد میکنم‌ اول دلتون راهی کنید بعد خودتون 

تحقیق کن در مورد امام حسین و کلا ۱۴ معصوم بخصوص الان ما امام زمان داریم تحقیق کن روشن میشه برات

مهدویت استاد محمد سجاعی گوش کن هم روانشناسی داده تو کانال ایتاش هم مهدویت 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
امام رضا سال پیش بردم اونجا آنقدر حالش خوب بود قشنگ غذاش میخورد حالش بد نمیشد 10 روز دیگه میبرمش کرب ...

هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو ائمه هم قدرتشونو از خدا گرفتن پس معتقد باش🤍✨

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نه تو بارداری بودم که فرستاد مشاور ژنتیک نتونست تشخیص بده گفت بچت سالمه

اسی میدونم این حرفم الانم بی فایدس ولی وقتی ادم میدونه همچین ژنی داره نباید بچه دار شه منم همین تصمیمو دارم چون ژن چنتا بیماری بدو داریم

امیدوارم بچتون شفا بگیره بیماری خیلی سخته😔

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

شما که میخواد ببری چرا میگی اعتقاد ندارم من پیشنهاد میکنم‌ اول دلتون راهی کنید بعد خودتون تحقیق کن د ...

ادم مذهبی نیستم ولی از دکتر ها ناامید شدم 

بخدا بچه م خوب بشه فقط ...