2777
2789
عنوان

یعنی حتما باید ادم گناهی چیزی کرده باشه که بچش مریض بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 87 پست
عزیزم هرکی مریض میشه که حتما نباید کافر باشه که مریض شده اگه اینجوری بود که هیچ مسلمونی اصلا هیچوقت ...

انشالله. خیلی حالم بده حتی نمیتونم نفس بکشم امروز بلند شدم از خواب احساس کردم چشمم فلج شده

عزیزم هرکی مریض میشه که حتما نباید کافر باشه که مریض شده اگه اینجوری بود که هیچ مسلمونی اصلا هیچوقت ...

درسته هر کسی یه جور من شوهرم مشکل روحی داره بشدت ما اذیتیم فکر کن کار دارا موقعیت شغلی خوب داره بیرونش ظاهرش همه میگن خوش بحالش اما داغونمون کرده با افسردگیش و مریضیش یکسره به امام زمان متوسل میسم هم صبرم بیشتر شده هم کمکم میکنه اونم بهتره ولی خب خودش تلاشی برا روحش نمیکنه  

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم من دعا میکنممنتها بدون خودتم دعا کنی قشنگ جوتبت رو میدن بخصوص الان امام زمان ما حضرت مهدی متوسل ...

چشم عزیزم 

انشالله 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
چون رفتم مدرسه دنبالش گفت یکی بچها قائم شده تو کلاس تا آرشام بره بعد وقتی رفته در محکم کوبیده تو سرش

ببین هیچکس نمیتونه بگه درکت میکنه. خیلی سخته ولی بدون فقط نتیجه بدشانسی در ژنه.

نه به گنهکار بودن و بیگناه بودن

میشه بگید قرص کلکورت رو از کجا می‌خرید همون دفلازاکورته؟

اره همون دفلازکورت هست ولی آلمانی ما فرم گرفتیم ثبت نام کردیم بعد از داروخانه نوید تهران می‌گرفتیم الان دیگه وارد نمیکنه ولی به نظرم همون دفلازکورت بهتره چون پسرم بعد خوردن کلکورت وزنش رفته بالا

پسر من هفت سالشه تازه رفت کلاس اول ولی از پله با کمک میره بالا

من دو سال پیش باز باردار شدم از داخل شکمم از جفت آزمایش cvs گرفتن بعد یکماه جوابش اومد که بچه سالمه و پسره خلاصه پسر اولم دوشن داره ولی دومی سالمه.

مدرسه میزاره شما برین پیشش مدرسه پسر من نه میزاره مراقب بگیرم نه میزاره خوردم برم پیش پسرم

آره خیلی با من همکاری میکنن من خودم از پله میبرمش حتی مستخدمش کمک میده حتی اجازه دادن زنگ تفریح تو کلاس بمونه البته مدرسه غیرانتفاعیه چون تعداد کمتره بهتره برای این بچه ها یه موقع هل داده نشن برو بهشون بگو باز شاید اجازه دادن چن تا مدرسه دیگه هم سر بزن ببین اونا شرایطشون 

چیه