عزیزم هرکی مریض میشه که حتما نباید کافر باشه که مریض شده اگه اینجوری بود که هیچ مسلمونی اصلا هیچوقت ...
درسته هر کسی یه جور من شوهرم مشکل روحی داره بشدت ما اذیتیم فکر کن کار دارا موقعیت شغلی خوب داره بیرونش ظاهرش همه میگن خوش بحالش اما داغونمون کرده با افسردگیش و مریضیش یکسره به امام زمان متوسل میسم هم صبرم بیشتر شده هم کمکم میکنه اونم بهتره ولی خب خودش تلاشی برا روحش نمیکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشم من دعا میکنممنتها بدون خودتم دعا کنی قشنگ جوتبت رو میدن بخصوص الان امام زمان ما حضرت مهدی متوسل ...
چشم عزیزم
انشالله
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
میشه بگید قرص کلکورت رو از کجا میخرید همون دفلازاکورته؟
اره همون دفلازکورت هست ولی آلمانی ما فرم گرفتیم ثبت نام کردیم بعد از داروخانه نوید تهران میگرفتیم الان دیگه وارد نمیکنه ولی به نظرم همون دفلازکورت بهتره چون پسرم بعد خوردن کلکورت وزنش رفته بالا
مدرسه میزاره شما برین پیشش مدرسه پسر من نه میزاره مراقب بگیرم نه میزاره خوردم برم پیش پسرم
آره خیلی با من همکاری میکنن من خودم از پله میبرمش حتی مستخدمش کمک میده حتی اجازه دادن زنگ تفریح تو کلاس بمونه البته مدرسه غیرانتفاعیه چون تعداد کمتره بهتره برای این بچه ها یه موقع هل داده نشن برو بهشون بگو باز شاید اجازه دادن چن تا مدرسه دیگه هم سر بزن ببین اونا شرایطشون