2777
2789
عنوان

یعنی حتما باید ادم گناهی چیزی کرده باشه که بچش مریض بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 87 پست
مدرسه میزاره شما برین پیشش مدرسه پسر من نه میزاره مراقب بگیرم نه میزاره خوردم برم پیش پسرم

مدرسه شون خیلی پله ندارن که پاش درد بگیره شیش تا پله ست که خودم میبرمش طبقه اولن راستی شما کار درمانی میبری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه شون خیلی پله ندارن که پاش درد بگیره شیش تا پله ست که خودم میبرمش طبقه اولن راستی شما کار درمان ...

اره میبرم .من منظورم پله نبود بچها هولش نمیدن یا برای دستشوی رفتنش

اره میبرم .من منظورم پله نبود بچها هولش نمیدن یا برای دستشوی رفتنش

نه زنگای تفریح بیرون نمیاد تو کلاس و سالن میمونه به معلمش گفتم هواشو داشته باش دیگه توکل به خدا تازه یک‌ماهه داره می‌ره ولی من از استرس مردم من زنگ تفریح دوم میرم میبرمش دستشویی چون به تنهایی سرپا نمیتونه بشینه باید کمکش کنم خونمون فرنگی داریم راحته ولی مدرسه ها دستشوییشون ایرانیه البته به من گفتن می‌تونی فرنگی متحرک بگیری بیاری بزاری ولی من میترسم بدتر سر بخوره بیفته زمین.

زنگ بزن دارو خانه نوید راهنماییتون میکنن

.یه چیز بدی که این بیماری داره اینه که بعضیا یه سری حرفا میزنن که جیگر آدم میسوزه مثلاً یکی از مامانای هم کلاسی های بچه م بهم گفت بچه ت مثل ربات راه می‌ره خدا می‌دونه چقدر بهم ریختم یا همکلاسی های بچه بهش یه سری حرفا میزنن که بچه میگه نمی‌خوام برم مدرسه شما هم همینطوره؟

.یه چیز بدی که این بیماری داره اینه که بعضیا یه سری حرفا میزنن که جیگر آدم میسوزه مثلاً یکی از مامان ...

اره دیگه منم خیلی از این حرفا شنیدم ولی من جات بودم اون که گفته شبیه ربات راه میره جرررر میدادم 

اره دیگه منم خیلی از این حرفا شنیدم ولی من جات بودم اون که گفته شبیه ربات راه میره جرررر میدادم

راستی شما کلکورت به پسرت میدید یا پردنیزولون ؟چون گفتین کلکورت وارد نمیشه.از کجا گیر بیاریم؟