2777
2789
عنوان

واقعا فهمیدم یه خانم نباید برنامه دیوار اگهی بذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 52 پست
به نظرتون شوهرم لباس مجلسی بذاره دیوار اشکالی داره؟

نه چه اشکالی بنویسید آگهی گذارنده مرد است دیگه مردها مزاحم نمیشم اونی که واقعا میخواد پیام پمیده

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار چیز میز فروختم اوکی بوده مزاحم نشده کسی البته لباس نبوده ها وسیله مثل فرش مبل میز اینجور ...

کافیه بگی پول نیاز دارم 

فکرشون میره سمت شغل شریف مادر خواهرشون

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

من فقط یدونه زن پیام داد اونم شیرین میزدمیگفت تو برام رمز عبور میلی درست کناخه چجوری 😶

حتما اونم مرد بوده😂😂

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
حتما اونم مرد بوده😂😂

نه تایپ کردنش شبیه زنا بود مینوشت :  مرسی فدات ، بحون مامانم رمز نمیاد ،  فدات گلم 

نه تایپ کردنش شبیه زنا بود مینوشت : مرسی فدات ، بحون مامانم رمز نمیاد ، فدات گلم

اهان

یه دختر بچه نوجوان بوده سرش نمیشد هنوز احتمالا😀

نه متولد هفتاد بود میگفت رمز عبور میزنم سال تولدم ۱۳۷۰😶🙄

شیرین میزد 

بچه نبود

خوبه آگهی کفش نذاشتی من یکبار آگهی کفش گذاشتم هر چی مرد حرومزاده بود اومد بهم پیشنهاد جنسی داد

خاک عالم تو سرشون فوت فتیش فک کنم میگن