2777
2789
عنوان

شوهرتون قبل ازدواج عاشق کسی بوده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3745 بازدید | 160 پست

هر چی بوده مال سابقه ،جز خاطرات باقی می مونه 

همسر منم دوران دانشجویی  عاشق دختر خانمی میشه ،که به دلیلی عشقش بروز نداده ،حتی نامه هاش خوندم ولی بعد ازدواج یکبار هم در موردش صحبت نکرد ،یادش نکرد

😐🤷🏻‍♀️

مجردم ولی انتظار های عجیب و غریب دارید الان که پسرا از 15 سالگی هم رابطه رو شروع کنن قطعا قبل‌ از ازدواج بوده کسایی که عاشقش باشن دیگه واسه دختر ها هم عادی شده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ببین عشق با اولین تجربه فرق داره بعضیا فکر کنن اون اولین باری که رل داشتن و اینا عشقه ولی نی ...

آره منم میگم سنش کم بوده عشق واقعی نبوده 

بامن 20سالش بود نامزد شدیم 4باراومد خاستگاریم

نشانه اینکه شدی عاشقته چیاس

برای خوشحال کردنم همه کار می‌کنه از خواسته های خودش میگذره همه چی رو واسه من میخاد فقط من تو زندگی خوشحال باشم منم قبلا رابطه داشتم و مثلا عاشق بودم ولی بعد اینکه با شوهرم ازدواج کردم فهمیدم دوست داشته شدن چه شکلیه 

انتظار داشتی بیاد حرف بزنه راجب عشقدسابقش😑

اتفاقا همون روز اول درموردش صحبت کرد ،ولی بعدش آب ا در موردش صحبت کنه 

کاملا به دست فراموشی سپرد ،حتی نامه ها و دست نوشته ها ،همون اول آشنایی انداخت دور

😐🤷🏻‍♀️