2777
2789
عنوان

شوهرتون قبل ازدواج عاشق کسی بوده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3746 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم این اتفاق برا من افتاد و خیلی از دختره تمجید و تعریف میکردن ک خوشگل و فلان بود و من چهار سال نشخوار فکری داشتم و افسردگی شدید گرفته بودم و دیگه گفتم باید خانمه رو ببینم..من چهار سال ب خاطر اون خانم اصلا دلم نمیخواست برم شهر شوهرم اینا..دیگه امسال رفتیم..ب دختر عموی شوهرم گفتم فلانی کدومه نشونم دادش و دختر عموی شوهرم صداش زد تا من ببینمش..و دیدمش انقد این زن زشت بود ک خواهرشوهرم ک پهلوم نشسته بود خجالت کشید..بعد گفتم این بود ک بخاطرش منو ناراحت کردین..اگر زیباترین زن عالمم بود نباید ب رو خودتون میاوردین ولی شما ب دروغ جلو من تعریف کسیو دادین ک دیگه خودت دیدی...مردم پسرشون زن داره ب رو خودشون نمیارن بعد شما دختری ک شوهرم تو ۱۵ سالگی فقط ازش خوشش میومد حتی باهاش حرف هم نزدو انقد برام پررنگ کردین...دیگه از وقتی دیدمش حتی بهش فکر هم نکردم ن ب خاطر زیباییش چون فهمیدم عشقی بینشون نبود دختره از اونا بود ک با همه بود..الان دوتا بچه بزرگ داره پسرش ۱۵ سالشه..خانمه فقط یک سال از من بزرگتره ولی انگار مامانمه ۱۲۰کیلو پوست ضخیم خیلی تیره..بینی خیییلی بزرگ..پشت پلکاش کلا افتاده بود رو چشماش اصن چشاش معلوم نبود....با خانمه سلام علیک کردم ب شوخی گفتم میگن قبلا شوهرم ازت خوشش میومد خندید گف نه یادم نمیاد..دختر عموی شوهرم گف این با داداش من بود عاشق هم بودن..خواهرشوهرم میومد پیش شوهرم میگف فلانی بعد از ازدواجش میگفت بین همه کسایی ک ازم خوششون میومد فقط پسر فلانیو دوست داشتم ک شوهر من باشه ..حالا بگو چرا میاین ب پسرتون میگین ک چی بشه مثلا..شوهرم قسم میخورد ک بخدا یه کراش بچگی بود اصلا قیافشم یادم نیست باهاش حرف هم نزدم

گلم این اتفاق برا من افتاد و خیلی از دختره تمجید و تعریف میکردن ک خوشگل و فلان بود و من چهار سال نشخ ...

آره والا خیلی بده این کارشون منم این خانمه رو دیدم چیز خاصی نیست تقریبا تو یه سطحیم مثلا من یه ایرادی تو یه قسمت دارم ایشون یه قسمت دیگش ولی درکل چیز جذابی نیست ولی این قوم الضالمین همش میخوان عروسو بچزونن

آره والا خیلی بده این کارشون منم این خانمه رو دیدم چیز خاصی نیست تقریبا تو یه سطحیم مثلا من یه ایراد ...

آره..خدا سر دخترای خودشون بیاره و فکرشونو مثل ما درگیر کنه ک یه بار دیگه نخوان دل کسیو نشکنن