2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312570 بازدید | 761 پست
الان گفتن پیش خودشون شام نمیخواستنما بهشون پیتزا دادیمچقدر ذوق خودشون کردن

بیشتر شوهرم پیش من ضایع شد 

آخه من گفتم بگو میایم در حد چایی 

شوهرم تا گفت 

برادرشوهرم گفت نههه ما شام تدارک دیدیم 

شوهرم طفلی فکر کرد حالا چه تدارکی دیدن براش آخه خودش تا مهمون میاد مخصوصا خانوادش خیلی اهل تجملاته 

تا رفتیم دیدیم یکم مرغ ریش شده تو یه بشقاب بود و یکم پنیر پیتزا همین 

گذاشته بودن کنار بعد ریختن رو نون گذاشتن تو ماکروفر 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
یچیزی بگم باورت نمیشهب خواهرم پیام دادم گفتم میایم اونجا(اونا با بابام دعوا کردن منم خواهر ناتنیشونم ...

عزیزم چقد احساس تنهایی کردی اونموقع ان شاالله خدا سر هیچکس نیاره مطمئن باش خدا براشون میچینه همونطوری که برای شما چیدن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم دیدم بزداشته استوری کرده اونم دیده نیومده

دقیقا همونجا من اومدم گفتم خب میومد  مگه چی میشد .بقیه گفتن توقع بیجا دارید خوب کرده نزاشته .کلا برام عجیب بود .دقیقا اینجا پر از عروسا و جاریهایی هست که اینجورین  

من جای تو باشم به بهونه دور زدن جمع میکنم میرم مسافرخونه...

همسرت نباید اجازه بده تحقیر بشی..هیشکی شکمشو خونه مردم نمیبره..ولی مهمون داری حرمت و آداب داره...سعی کن رابطه تو خیلی رسمی و خشک کنی باهاش...

بنظرم اینکه برا مسافر غذایی درست نکنی ربطی ب جاری و خاهر شوهر و اینانداره

ما هم شهر دیگه هستیم..تا شهر مادرشوهرم ۹ ساعت راه هست

مادرشوهرو پدرشوهرمم باهامون بودن ک داشتیم برمیگشتیم

قبلش زنگ زدم خاهر شوهرم ک تو همون ساختمون زندگی میکنه ک داریم میایم ک مثلا غذا درست کنه و چ میدونم خونه رو خنک کنه

وقتی امدیم هیچی درست نکرده بود🤭🤭

فقط شانس اوردیم خودمون تو راه گشنمون شد ی غذایی خوردیم

چند وقت بعدش خود خواهرشوهرمو شوهرش رفتن ی مسافرت دو ساعته 

پدرشوهرم گفت ی غذایی درست کن الان میان

من گفتم مگه ما ۹ساعت تو راه بودیم غذایی درست کرد ک من واسه ۲ ساعت راه غذا درست کنم

والا🙃

پدرشوهرمم دیگه ساکت شد

کی از کی بالاتره😒😒😒

دقیقا توراه ب شوهرم گفتم واس شام کجا وایمیسیگف درس کرده دیگه الان زنداداشم😢بیچاره خیط شد اصلا

اون اصلا بيچاره نيست

شما هم چون سكوت كردي مطمئن باش بعدا انكار هم ميكنه همه چيو

دقیقا تازگی یه نفر مطرح کرده بود که خواهرشوهر میخواد بیاد همه گفتن نهههه نیاد شب بخوابه برگرده اینم ...

من خودم مهمون بیاد هر چی تو خونم باشه میارم دریغ نمیکنم احترام مهمون واجبه کلا

ولی دوست ندارم فامیل شوهرم شب بمونن خودمم شب نمیمونم چون خونه ها نزدیکه ولی اونا دوست دارن هر جا میرن شبم بمونن میدونم بخاطر این اخلاقم پشت سرم حرفم میزنن برام مهم نیست قرار نیس همه مثل هم باشن

ی طرفه قضاوت نکن  

بیشتر شوهرم پیش من ضایع شد آخه من گفتم بگو میایم در حد چایی شوهرم تا گفت برادرشوهرم گفت نههه ما شام ...

یعنی برا هر دوتا تون ی دونه پیتزا بود😑

میگم واکنش شوهرت چی بود 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

یکی زنی که به اجبار شوهرش مجبوره مهمونی بده و مجبوره به خاطر اینکه به شوهرش اعتراض کنه یا به بقیه بفهمونه من مهمم پس به من زنگ بزنید وقتی می‌خواین بیاین،اینجوری رفتار میکنه 

و یکی هم زنی که به اجبار شوهرش مجبوره مهمونی بره و شوهرش اصلا براش مهم نیست که بقیه به خودش یا زنش احترام نمیذارن.و تمام تلاششو می‌کنه که نبینه..

هر دو شما واقعا گناه دارین 

واقعا باید برای خودتون دلتون بسوزه.

هر دو هیچ اختیاری از خودتون ندارین 

اون زن اگر اختیار داشت الان پشت شوهرش با شما اینجوری رفتار نمی‌کرد 

به جا اینکه بخواین کلی نقشه بکشین و برای خودتون ناراحتی درست کنید 

یکم جسارت ،یکم جرات به خرج بدین 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

من خودم مهمون بیاد هر چی تو خونم باشه میارم دریغ نمیکنم احترام مهمون واجبه کلا ولی دوست ندارم فامیل ...

منظورم به ادمایی که از شهر دیگه میان برای شب موندن وگرنه که شما رو نمیدونم که بخوام بگم

یعنی برا هر دوتا تون ی دونه پیتزا بود😑میگم واکنش شوهرت چی بود

نه نفری یکی ولی در حد مینی بود و خیلی کم مواد   

هیچی نگفت فقط گفت من توقع داشتم حداقل یه سالاد میذاشت که سفره اینقدر فقیرانه نباشه 

کلا حرف خانوادش که باشه سکوت میکنه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
همسرم شرمنده شد جلوی من فقط گفت آره چقدرم پیتزاشون خشک بود اونم تو ذوقش خورد ولی جلو من هیچی نکفت ح ...

میگفتی سکه میخوای بدی برو بخر این مال بچه ست

منم شوهرم کادوهای عقدمون رو یکی دوبار بذل و بخشش کرد بعد دید به جاش نیاوردن همون اندازه ول کرد دیگه

I will always love you❤️💖💗